«Alle» vil leie hus med basseng i Spania

Feriebolig

Etterspørselen etter å få leie en enebolig med basseng i Spania har «eksplodert». Folks reisevaner om sommeren har blitt betydelig endret etter Corona-epedemien. Etterspørselen er nå mere på større boliger en tidligere, og har boligen et privat basseng så forsvinner diss fort på utleiemarkedet. Prisen for å leie slike boliger har også gått i samme retning som etterspørselen.

Flere restriksjoner i fellesarealer og bassengområder

Det at restriksjonene har økt ved bruk av fellesarealer og bassengområder i en urbanisasjon, har også økt interessen for å kjøpe boliger med eget basseng. Utleie-meglere sier at de har flere som søker bolig med basseng, enn antallet av slike typer boliger som ligger ute til leie. Data fra søkemotorer og tilbakemeldinger fra eiendomsmeglere viser en klar endring i folks søkevaner. Det mest iøyenfallende er at familiene som vanligvis tilbringer sommeren på hotell langs kysten nå søker etter hus, gjerne en enebolig med basseng hvor de kan tilbringe sommeren.

Vi i Spaniaboligen får ofte spørsmål om både kjøp og leie av bolig i Spania. De fleste vi snakker med, som vurderer å kjøpe en feriebolig i Spania, tenker også tanken om å leie ut sin feriebolig som en delfinansiering av drømmen om å eie noe eget i Spania. Hvis man bruker denne informasjonen om hva folk søker etter når de leier en feriebolig fremfor å bo på et hotell, så er dette også gode kriterier man kan se etter om man vurderer å kjøpe en feriebolig i Spania.

Les også denne artikkelen
«Lønner seg å kjøpe fremfor å leie bolig»

Kan være at du også liker dette ...