Litt action i ferien?

Prøv ATW firehjuling på Costa Blanca

Hvis du har en aktiv familie så vil en dag ute på Lo Rufete Adverture Park være moro for hele familien. Beliggende på kanten av innsjøen Pedrera, i nærheten av San Miguel, tilbyr parken et bredt spekter av aktiviteter som ridning, firehjulinger, Paintball, bueskyting, Zip Wire, vandring og utlån av kajakker.

Senteret har et stort svømmebasseng som du er hjertelig velkommen til å nyte etter dagens mange aktiviteter, og et fint sted å slappe av om noen medlemmer av familien ikke føler seg så eventyrlystne.

En dag full av utfordringer, spenning og mestring er kanskje det du kommer til å huske best fra ditt ferieopphold på Costa Blanca. Om du eier en egen feriebolig eller om du leier en feriebolig, utforsk Alicante og Costa Blanca her finner du mye mer enn bare strand og badeliv.

Noter denne informasjonen om du ønsker litt action:
Ctra. Torrevieja-Orihuela.
Cruce hacia Torremendo C.V. 951, km. 1
Phone1: +34 605 815 636
Phone2 +34 622 255 583
Email: lorufete@lorufete.com
https://lorufete.com/

Kan være at du også liker dette ...