Ciudad QUESADA – en rolig og koselig liten by med et internasjonalt miljø.

Ciudad Quesada, Alicante, Spaniaboligen

Ciudad Quesada er en stor urbanisasjon innenfor Rojales, en liten og nydelig landsby utstyrt med alle typer av tjenester og mange fritidsaktiviteter. Stedet har en fantastisk beliggenhet ved siden av golfbanen La Marquesa. Å nyte de vakre strendene i Guardamar del Segura tar bare ti minutter med bil. Det er også delvis omgitt av lagunen La Mata, et rom med biologisk mangfold og natur med 700 hektar.

I Ciudad Quesada finner du et flerkulturelt miljø fra mange nasjoner.

Plassert på en hyggelig sørvendt åsside i provinsen Alicante, tilbyr Ciudad Quesada et fantastisk kompromiss mellom hjemmets fortrolighet og et spennende nytt liv i solen. Det er et relativt nytt område i Rojales som har utvidet seg til å omfatte de hyggelige urbanisasjonene Pueblo Lucero, Doña Pepa, Pueblo Bravo og Lo Pepín. Selv om det ikke har et strandaspekt, er det nær nok til kysten til å gi deg et glimt av det glitrende Middelhavet, som er spesielt slående når du reiser lenger opp i åssiden. Byen har også enestående utsikt over de berømte saltsjøene i Torrevieja.

Quesada ligger i en hyggelig sørvendt åsside i Alicante-provinsen, og tilbyr en flott og spennende livskvalitet i solen.

Ciudad Quesada er et relativt nytt område av Rojales som har blitt utvidet til å omfatte de hyggelige urbanisasjonene Pueblo Lucero, Doña Pepa, Pueblo Bravo og Lo Pepín. Selv om det ikke ligger ved stranden, er det nær nok til kysten til at du kan få et glimt av de fristende soloppgangene og solnedgangene i det glitrende Middelhavet. Byen har også eksepsjonell utsikt over de berømte Torrevieja-lagunene, som er blant de viktigste produserende saltsjøene i Europa.

Quesada har utviklet seg raskt i løpet av de siste to tiårene, med et bredt spekter av eiendommer som dekker alle behov og budsjetter, inkludert frittliggende villaer, mindre ”gated community”, bungalower og leiligheter. Fasilitetene som er tilgjengelige i Quesada har også forbedret seg over tid, det er et bredt utvalg av barer, restauranter, butikker og supermarkeder, sammen med flere banker, tannklinikker, apotek, frisørsalonger, kiosker, tobakksbutikker og et nytt Medisinsk senter lokalisert i urbanisasjonen Doña Pepa.
Aqua Park er en populær attraksjon, som åpnet for 30 år siden for å bli det nest største badelandet i landet. Parken dekker et område på 21 000 kvadratmeter, og har et utvalg av sklier, svømmebasseng og solområder, og er åpen fra slutten av mai til slutten av september.

Golf Resort
En av tingene som virkelig har bidratt til at Quesada har blitt internasjonalt anerkjent er dens prestisjetunge golfbane, «Club de Golf Quesada», som ble grunnlagt i 1989 av en av byens grunnleggere, Mr. Justo Quesada. Nærheten til provinshovedstaden Alicante, og den travle byen Torrevieja førte til at interessen for klubben spredte seg raskt, noe som gjorde den til en av de mest populære banene i regionen. Det endret navn til «La Marquesa Golf & Country Club» i 1994, i tråd med et ambisiøst eiendomsprosjekt lansert av Quesada-familien, som førte til opprettelsen av rundt 15 000 hjem i første omgang.

Kultur
Det er sant at barer, restauranter og andre virksomheter florerer, og tiltrekker seg hovedsakelig personer som bruker dette som sitt andre hjem, og som leter etter en koselig atmosfære hvor de kan føle seg hjemme. Spesielt eldre innbyggere vil glede seg over deres «lokale» hvor de alltid kan ta en skikkelig prat og finne favorittdrinken din, servert akkurat slik du liker den. Hvis du liker hvordan det høres ut, er Quesada stedet for deg. Det er imidlertid ikke bare puber, det er flere internasjonale matsteder som «Don Carlos», «Lizarran», «Patagonian Steak House» og «De Bassus».
I tillegg er de tradisjonelle byene Rojales, Benijofar, Guardamar, Los Montesinos og Algorfa innen gangavstand, noe som gir deg større frihet til å suge til deg den spanske kulturen og det avslappede tempoet i livet. Livet i Quesada kan tilby deg det beste fra begge verdener og er egentlig det du gjør!

Med så mange andre utenlandske familier som allerede bor i Quesada, bør det være relativt enkelt for deg å bli venner med andre likesinnede hvis du bestemmer deg for å flytte hit permanent.

Ciudad Quesada er et område mange nordmenn har funnet drømmen om en bolig med basseng. Her får du virkelig mye for pengene.

Les historien om grunnleggeren av Quesada

Her er noen eksempler:
Marabu Lagoon – et luksushjem i Ciudad Quesada

Stor villa for storfamilien i Ciudad Quesada

Fortuna Residential i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada

Kan være at du også liker dette ...