Terra Natura – eksotisk opplevelse og reise gjennom tre kontinenter.

Terra Natura, en av Europas mest moderne dyrepark

Terra Natura er en fornøyelsespark for hele familien og for alle aldre, og er skapt for å gi mye mer enn bare en enkel fritids- og naturaktivitet. Det er en mulighet til å reise til eksotiske steder i Europa, Asia og Amerika. Opplev folklore, kultur, skikker, gastronomi, håndverk, flora og fauna på disse tre kontinenter på bare én dag. Så snart du går inn i Terra Natura, vil du føle deg som en eventyrer. Dette takket være temaområdene i hver sone: Sør-Amerika, med sin magiske atmosfære; Asia, et land med åndelighet; og Europa, et liv ved havet.

Hovedpersonene i parken er dyrene. Det er 1500 dyr som tilhører 200 forskjellige arter, hvorav over 50 av dyrene er truede arter. Området har full tilgang for funksjonshemmede, og har også et badeland og et lekeområde for yngre besøkende.

Terra Natura er en av Europas mest moderne dyrepark

Terra Natura ligger like utenfor Benidorm, og er en av Europas mest moderne dyrepark. Terra Natura er mer enn bare en dyrepark, det er en opplevelsespark, hvor alt er gjennomført til det fullkomne. Opplevelsene står i kø, og det er ikke mulig å få med seg alt på en dag. Så gjør litt forberedelser og velg de tingene som ser mest interessante ut. Her finner du tropisk urskog, vulkaner, indiske elefanter eller mayaindianere. Skal du se flest mulig dyr så har parken de aller fleste. Her er slanger og krypdyr, tigre, elefanter, neshorn, bøfler, krokodiller og pantere samlet i skjønn forening. Her finner du også for fugler og apekatter i alle varianter, giftige frosker, edderkopper og skorpioner.

Av mer kulturelle innslag kan vi for eksempel nevne oppvisninger i noen av mayaenes hellige ritualer, en kopi av det røde fortet i Rajastan, sarikledde danserinner, greske tempelruiner og en autentisk kopi av en gresk landsby.

Om du skulle velge en dag hvor solen varmer godt så kan du fortsette dagen opplevelser med en tur til Terra Naturas egen badepark ”Aqua Natura”, som ligger like ved. Vi i Spaniaboligen kan anbefale denne opplevelsen og aktiviteten på det varmeste. Spania og Costa Blanca har mye mer å by på enn sol og strand.

Priser
0-3 år: gratis
Barn: 18 euro for kombinasjonsbillett
Voksen: 18 euro for kombinasjonsbillett.
Er dere mange, sjekk ut grupperabatter

Åpningstider Terra Natura
Juli, august og første uken i september, åpent fra 10.00 til 20.00.
Fra den andre uken i september: Hverdagene åpent fra 10.00 til kl. 18.00, i helgene åpent til kl. 19.00.

Terra Natura Benidorm
Adresse:
Foia del Verdader
103502 Benidorm, Alicante – (Region of Valencia)

Kontakt informasjon
Epost: info@terranatura.com
Tlf.:+34 966072770
Nettside: https://benidorm.terranatura.com/en/

Kan være at du også liker dette ...