Terra Mitica – en av Europas største og mest populære temaparker.

Spaniaboligen - Terra Mitica temapark, them park, Benidorm

Terra Mitica er en av Europas største og mest populære temaparker.
Her kan du se gladiatorkamper og kjøre berg og dalbane på samme sted. Er du historieinteresserte byr den 1.000 mål store parken på mer enn bare fornøyelse. Flere av Middelhavets store sivilisasjoner setter sitt preg på anlegget. Temaparken vil ta deg tilbake i historien slik at du får oppleve litt av det gamle Hellas, Egypt og Roma.

Et besøk på Terra Mitica er verd pengene, her vil du oppleve adrenalin kick når du prøver de forskjellige attraksjonen de har å by på. I tillegg vil du få en unik historieopplevelse ved at parken er bygget opp slik at moro og læring går litt hånd i hånd.

En perfekt opplevelse for familien hvor barna helst bør være fra 7-8 år og oppover. De kommer ikke til å glemme denne opplevelse.
https://www.terramiticapark.com/en/

Kan være at du også liker dette ...