Elche FC spiller i Segunda División

Elche FC Estadio Martinez Valero

Elche FC endte på siste plass i La Liga sesongen 2022/2023 og mått derfor spille i Segunda División i sesongen 23/24. Elche FC lå lenge veldig bra an til å få spille play off for å komme tilbake til La Liga sesongen 24/25. Men dessverre så ble det for tung på slutten av sesongen til at de klarte å holde på plasseringen mellom 3. og 6. plass som kvalifiserer til play off spill.

Se spansk toppfotball i nabolaget

Tilskuerkapasiteten på Estadio Manuel Martinez Valero er på drøyt 33 000
Det er ikke bare lokalbefolkningen som gleder seg stort over Elche FC. Elche er en by veldig mange nordmenn kjenner til. Elche ligger på Costa Blanca, bare et par mil fra Alicante by. Byen er kanskje best kjent for sin enorme og vakre palmepark, men for de av oss som følger med på fotball så vet vi at Elche også har en meget godt fotballag som kjemper for å komme tilbake til La liga. Hele regionen gleder seg til mange storkamper på Estadio Martínez Valero, hvor Elche FC møter de store stjernene vi ofte bare ser på TV. Du har mulighet til å se de spille i «nabolaget». For oss nordmenn som har en feriebolig, eller som leier en feriebolig på Costa Blanca, så er veien kort til å få fantastiske fotballopplevelser også i 24/25 sesongen selv om de nå spiller i Segunda división.

Skal du se en kamp i Elche, gjør det til en dagstur og opplev vakre Elche by.
Sett av tid til å se Palmeparken.

Kan være at du også liker dette ...