Elche FC spiller i La Liga

Elche FC Estadio Martinez Valero

Elche FC endte på 13. plass i La Liga sesongen 2021/2022. Elche FC har dermed tatt nye steg fra fjorårs sesongen hvor de berget plassen i siste runde. Med en 13. plass så beviser de at de har noe i La Liga å gjøre. De spiller nå med stor selvtillit, og plukker også poeng fra de sterkeste lagene i La Liga. Det er bare å glede seg til sesongen 22/23, og vi oppfordrer alle til å oppleve en storkamp på Estadio Martínez Valero i Elche. Sett av datoene for når Elche møter Real Madrid og Barcelona på hjemmebane, da blir det fotballfest hvor du kan oppleve de største stjerne på fotballbanen.

For 6 år siden rykket Elche ned fra La Liga på grunn av økonomisk rot i klubben. Det første året etter opprykket var en utfordring for Laget. Nå har de fått 2 år med ny erfaring på det høyeste nivået i Spania, Elche FC og Estadio Martínez Valero er nå klare for å ta nye steg i La Liga når sesongen 2022/2023 setter i gang. Denne sesongen vil nå nye besøksrekorder nå som pandemien er over.

Se La Liga kamper i nabolaget

Det er ikke bare lokalbefolkningen som gleder seg stort over at Elche er i La Liga. Elche er en by veldig mange nordmenn kjenner til. Elche ligger på Costa Blanca, bare et par mil fra Alicante by. Byen er kanskje best kjent for sin enorme og vakre palmepark, men for de av oss som følger med på fotball så vet vi at Elche også har en meget godt fotballag som kjempet i fem år for å komme tilbake til La liga. Hele regionen gleder seg til mange storkamper på Estadio Martínez Valero hvor Elche FC møter de store stjernene vi ofte bare ser på TV. Du har mulighet til å se de spille i «nabolaget». For oss nordmenn som har en feriebolig, eller som leier en feriebolig på Costa Blanca, så er veien kort til å få fantastiske fotballopplevelser også i 22/23 sesongen av La Liga som starter 12. august.

Heia Elche FC, velkommen til storkamp i nabolaget.
Her kan du følge oppdateringer fra Elche FC.

Her kan du bestille billetter til kamper i La liga:
https://www.footballticketnet.com/

Skal du se en La liga kamp i Elche, gjør det til en dagstur og opplev vakre Elche by.
Sett av tid til å se Palmeparken.

Kan være at du også liker dette ...