Ta en taxibåt til øya Tabarca

Taxibåt til Tabarca fra SantaPola

Sett av en dag og ta en taxibåt fra fiskelandsbyen Santa Pola til øya Tabarca. Nyt en komfortabel 15-minutters båttur, og nyt dagen på strendene, buktene, den pittoreske marinaen og det krystallklare vannet på øya. På øya finner du også rekke utmerkede restauranter som serverer den tradisjonelle Tabarca caldero (sjømat). Du kan enten tilbringe noen timer på øya, eller overnatte, billetten din er gyldig i flere dager.

Øya er ikke stor så benytt muligheten til å se deg rundt. Det er en opplevelse bare å ta en spasertur gjennom den lille byen. Besøk Tabarca-museet så får du også med deg historien om Tabarca som er veldig fascinerende. Dette var tidligere en fangeøy så øyas historie har mye å by på.

Kan være at du også liker dette ...