Nordmenn elsker Spania

Spaniaboligen, Nordmenn i Spania

Nordmenn elsker Spania fordi landet har et herlig og helsebringende klima hele året. Folk velger feriebolig i Spania fremfor noe annet land når de tenker på en god pensjonisttilværelsen, som en investering i familieopplevelser, eller for bare for å slippe unna kulden i vinterhalvåret.

Spaniaboligen.no skal være en naturlige informasjonskanal for de som har en bolig i Spania, eller som leier en feriebolig over lengre perioder. Spaniaboligen.no er en portal for å hjelpe nordmenn og andre skandinaver i Spania med å finne raske løsninger for de spørsmål som dukker opp når man eier eller leier en bolig over en lengre periode.

I tillegg til at Spaniaboligen.no skal være en naturlige informasjonskanal for de som eier eller leier bolig i Spania, så skal vi også være en aktør som fremmer norske interesser overfor næringslivet hvor nordmenn bor og ferierer. Nordmenn, svensker og dansker er kjent for å være lojale og rause mennesker. Dette er noe virksomhetene i Spania har lagt merke til, og som de setter stor pris på. Derfor vil vi sette i gang et lojalitetsprogram med næringslivet. I første omgang på Costa Blanca.

Næringslivet på Costa Blanca ønsker skandinaver velkommen!

Det er gode tilbakemeldinger fra næringslivet på Costa Blanca at de ønsker skandinaver velkommen som kunder til deres tjenester, produkter og serveringssteder. Hvis dette settes i system så vil vi skape vinn-vinn fordeler som fremmer både næringslivet hvor det befinner seg mange skandinaver, og for oss som har Spania som vårt andre hjem.

Det er allerede store planer på gang fra enkelte aktører for å knytte skandinaver tettere til sine tjenester, og ikke så rart, det er mange som lever av de som har ferieboliger i Spania. Nordmenn ønsker fra sin side å både benytte og beholde virksomheter som er dyktige og pålitelige.

I fremtiden så vil vi i spaniaboligen.no jobbe for en tettere kommunikasjon, og et lønnsomt samarbeid mellom Norske klubbens medlemmer og næringslivet på Costa Blanca. Vi starter allerede nå med å oppfordre flere til å melde seg inn i Norske Klubben, her kan det bli penger å spare.
Klikke deg inn på Norske klubben på Gran Alacant her

Kan være at du også liker dette ...