Sjekker markedet når man er på ferie:
Det kan høres fornuftig ut å finne en bolig samtidig som man er på ferie, men hva gjør du når strandlivet lokker; vil du gå fra stranden for å lete etter boliger?

Etter all sannsynlighet så ønsker du å nye late dager i ferien enn å finne en feriebolig, som å ligge på stranden ved Middelhavet, se solnedgangen fra en bar, eller bare nyte ferien i fulle drag!

Det å kjøpe en bolig er en av de viktigste beslutninger du tar, så det er fornuftig å gi det ditt fulle fokus.

En visningsreise som viser områder og boliger er som en forretningsreise (bare mye mer morsomt). Den sikrer at du konsentrerer deg om den aktuelle oppgaven slik at du får det beste grunnlaget for å ta en beslutning.

Kjøpe feriebolig rett fra utbygger
Det å kjøpe rett fra utbygger kan se ut som en god løsning for for å få mest mulig for pengene, men klarer du å finne de viktige opplysningene om utbyggeren du skal kjøpe av?

Spaniaboligen sin samarbeidspartner i Lav Real Estate, bruker måneder på å godkjenne en utbygger og faktisk er det alltid billigere å kjøpe gjennom Lav Real Estate. Vi garanterer alltid den laveste prisen, selv i forhold til utbyggeren.

Jeg vil bare ta en titt før jeg er klar til å kjøpe
Vindusshopping er like morsomt som virkelig handling, utenom når det gjelder bolig i utlandet. Ulempen er at du vil forelske deg. Boligen kan forsvinne plutselig, så det er best å unngå å knuse hjertet og kaste bort tiden med å se på en boliger som ikke vil være tilgjengelig når du ønsker det. Se bare på ferieboliger når du er klar til å ta den endelige beslutningen.

Jeg vil dra på en gruppevisningstur
Gruppeturer er flotte for å møte nye mennesker, men folk er forskjellige og ønsker ikke alltid de samme tingene.

Hvem ønsker å bruke timer for å se på leiligheter når de ønsker en villa? Vi foretrekker en til en på våre visningsreiser fordi vi vet at det er den beste måten du kan finne det du ønsker på.

Når det er sagt, vi kan arrangere en gruppetur hvis det er det du ønsker for å få en oversikt og mening om livsstilen ved Middelhavet.