Visningsreise Spania Alicante

Spaniaboligen har spesialisert seg på områdene Costa Blanca, Costa Calida og Costa Almeria. Vi arrangerer individuelle visningsturer på 4/5 dager. Kunden betaler maks 1.990 for flybillettene (vi dekker det overskytende). Dette inkluderer flybilletter og en skreddersydd visningstur tilpasset dine ønsker og definerte kriterier knyttet til type bolig og beliggenhet/område. Vi stiller med skandinavisk rådgiver. Dersom turen ender med kjøp av bolig vil vi refundere billettkostnaden til dere (for 2 personer)

En visningsreise er den beste måten å finne en feriebolig i Spania. Visningsreiser er en trygg og effektive måte å finne drømmeboligen på. Du vil jobbe tett med en eiendomsmegler som kjenner området ut og inn, og de vil ha 100% fokus på deg og dine ønsker gjennom hele oppholdet. Du vil bli kjent med ulike områder og tjenestetilbud, samt se på boliger som passer dine kriterier.

Dere blir tatt imot på Alicante flyplass av en av våre eiendomsmeglere som har lang erfaring, og kan svare på det meste mht. det å kjøpe og eie egen bolig i Spania.
Kontakt oss her

Fordeler med visningsreiser.
Det er flere fordeler med å reise på visningsreiser til Spania, her tar vi for oss noen av dem. Den helt klart største fordelen er at man forholder seg til en megler, og han/hun tar seg av alt det praktiske med å arrangere visninger, kontakt med andre meglere, gir deg råd og veiledning om de ulike områdene, og viser deg boligene du kunne tenke deg å se.

Det blir ingen prisforskjell for deg om du handler gjennom oss, eller direkte fra utbygger.

  • Visningsturer er en flott anledning til få sett et bredt utvalg av ferieboliger i løpet av kort tid.
  • Innen du reiser fra Norge, har vi sammen funnet ut hvilke type bolig du vil ha, budsjett, område, og andre kriterier. Når du kommer ned til Spania så vil vi ha klar en bra utvalg av boliger som passer deg og din familie.
  • Spaniaboligen samarbeider med Lav Real Estate som eiendomsmegler i Spania, og kan vise deg så å si enhver eiendom som er til salgs langs kysten.
  • Våre eiendomsmeglere snakker norsk og svensk så her kan du bruke ditt morsmål. Du forholder deg til en megler, og han/hun vil ordne alt det praktiske rundt visninger, og kontakt med utbyggere.
  • Når du har funnet din feriebolig i Spania så kan du være trygg på at vi tar oss av alt papirarbeidet. Med over 20-års erfaring så vet du at du er i trygge hender.
  • Spaniaboligen arrangerer visningsturer til den spanske kysten kontinuerlig. Du velger selv når du vil reise, og hvor mange dager du ønsker å bli, men vi anbefaler at du setter av minimum 3 til 4 dager til visningsturen med oss. Vi kan ordne overnatting for deg, og en eventuell partner i 3-4 dager. Du blir selvsagt hentet og kjørt tilbake til flyplassen av oss etter oppholdet.
  • Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten kjøpepress, og dere får rikelig med egentid.

Ikke noe salgspress, bare tid til å få med seg alt!
Det å bryte ut av det daglige livet for å finne seg et sted i solen kan være en livslang drøm, men hvordan kan det bli en realitet?

Selv om man kan se på ferieboliger på de ulike boligportalene som f.eks finn.no, vil man aldri få den samme følelsen som når man faktisk er tilstede i Spania og ser med dine egne øyne hvordan boligen faktisk er. Beliggenheten og området er for mange vel så viktig som selve boligen. Det er veldig få som kjøper den boligen de har sett på nettet, de kjøper ofte noe tilsvarende som de har sett på nettet, og som passer dem bedre. Det handler om å se, oppleve, og føle seg frem til ferieboligen din i Spania.

For å finne det perfekte stedet for deg så må du se boliger som passer til ditt budsjett. Hvilken type bolig du er ute etter, og hvilken beliggenhet ser du etter. Når drømmeboligen er innen rekkevidde så må du ha tid til å tenke deg om før du tar en beslutning. Det er dette du får oppleve på visningsreiser. Vi spør hva du ønsker, så vil våre lokale eksperter finne boliger med de kriteriene du ser etter for deg.

Vi setter deg aldri under press, det er ikke vår måte å jobbe på.

Hva får du ut av det?
Våre kunder er i Norge, men vår service er i Spania. Vi innså for lenge siden at hvis vi ønsker at folk skal bruke oss, er det vår jobb å bringe de til Spania for å vise hva vi kan gjøre for dem. Alle kontrakter tegnes direkte mellom utbygger og kunde med hjelp fra våre eiendomsmeglere. Det koster ikke våre kunder noe ekstra å bruke oss for å finne sin feriebolig i Spania, da det er utbyggeren som betaler vår provisjon. Kunden betaler kun de vanlige spanske omkostninger som alle andre som kjøper bolig i Spania.