Golf i naturskjønne omgivelser

Golf på Costa Blanca, Alicante

Er du en golfentusiast, så er Spania med alle sine flotte golfbaner et eldorado å komme til. Det finnes golfbaner langs hele kysten, men du finner også mange flotte baner innenlands, hvor du da befinner deg i naturskjønne omgivelser med utsikt både mot fjell, daler og hav.

Spania er viden kjent for sine flotte golfbaner, og nordmenn har i mange år reist til Spania for å bli bedre golfere og samtidig nyte klima. Her kan man spille golf hele året. For mange golfere så er årets høydepunkt når gjengen samles for å starte golfsesongen i Spania, og samtidig få en smak av sommer før den kommer til Norge. Første turen ut på golfbanen i Spania, er som vårsleppet når dyrene slippes ut av fjøset etter en lang vinter.

Costa Blanca og Costa del Sol er favorittdestinasjon for golfere i nesten hele Europa, det er ikke bare vi nordmenn som vil spille golf i Spania når våre baner dekket av snø. Klimaet er kanskje den viktigste årsaken til at golfere fra store deler av verden strømmer til Costa Blanca og Costa del Sol for å spille golf året rundt.

Mange nordmenn har også kjøpt ferieboliger i Spania, og den stadig økende interessen for golf i Norge ligger nok bak mange av beslutningene for å investere i en bolig i Spania. Det at det også blir stadig flere golfbaner å velge mellom, er nok også det som lokker golfentusiaster til ”den hvite kysten”. Spania betraktes i dag som en av verdens fremste golfdestinasjoner, og for mange er dette favorittlandet. Akseptabelt prisnivå, flotte baner og velutbygd infrastruktur betyr mye. På Costa Blanca finnes de flest golfbaner i området rundt Alicante.

Golfbanene på Costa Blanca er kjent for sin kvalitet. Det er også et stort utvalg av restauranter og overnattingssteder rundt golfbaneanleggene, i tillegg til andre tilbud som gir gode muligheter for avslapping. Golfbanene ligger så nær hverandre at under et opphold her kan golfentusiaster variere mellom baner med havutsikt og golfbaner med spektakulære fjell og daler.

Kvaliteten på golfbanene i januar er på linje med det vi opplever på det beste om sommeren i Norge. Hvert år kommer det en halv million mennesker til Costa Blanca for å spille golf, og tallet bare øker. Derfor forventes det at antall golfbaner langs kysten vil fortsette å stige i enda noen år, og at Costa Blanca befester sin posisjon som et av de mest attraktive europeiske golfstedene. Vi ser også den samme trenden ift nordmenns drøm om egen feriebolig i Spania, den er økende.

Her finner du en del golfbaner å velge mellom, som også er tee time booking på de forskjellige banene.
Klikk her

Kan være at du også liker dette ...