Spaniaboligen er en formidler av ferieboliger i Spania og samarbeider med Lav Real Estate som har over 20-års erfaring med salg av ferieboliger til nordmenn. Spaniaboligen er ikke et fordyrende mellomledd, vår provisjon betales av utbyggere og eiere. Vår oppgave er å hjelpe nordmenn å finne sin feriebolig i område Costa Blanca og Costa Calida. Du som kunde betaler kun de vanlige omkostningene i Spania, offentlige gebyrer og avgifter som er på ca 13-14% av kjøpesummen.

Vi i Spaniaboligen vet hvilken prosess du går igjennom når man vurderer en bolig i Spania. Vi kan gi deg masse råd på veien før du starter prosessen med å lete etter den riktige beliggenheten, type bolig og den riktig lokasjonen.

Alle kan selge deg en bolig i Spania, men for en så viktig investering bør du handle med et selskap du kan stole på!

Å kjøpe feriebolig i Spania er en investering i familien, og en stor begivenhet som sikrer familien sol og sommer uansett årstid når du reiser til din bolig ved Middelhavet. 75.000 nordmenn har allerede fulgt drømmen om en feriebolig i Spania. Nordmenn elsker Spania fordi landet har et herlig og helsebringende klima hele året. Folk velger feriebolig i Spania fremfor noe annet land når de tenker på en god pensjonisttilværelsen, som en investering i familieopplevelser, eller for bare for å slippe unna kulden i vinterhalvåret.

Spaniaboligen og Lav Real Estate er med deg gjennom i hele prosessen:

Håndplukkede eiendommer:
I Spania vil din egen eiendomsrådgiver vise deg eiendommer som er tilpasset dine behov mht. type, beliggenhet, pris etc.

Din egen personlige assistent (PA)
Du blir tildelt din egen PA som snakker Skandinavisk og Spansk, så språket kommer aldri til å bli noe problem.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet:
Uansett hvor du ønsker å være, vi vil hjelpe deg å finne den boligen som passer ditt behov, nær havet, i et lokalmiljø, eller kanskje i et stille tilbaketrukket område.

Bankforbindelse i Spania
Hjelpe til med å åpne Spansk bankkonto eller ordne med Spansk boliglån. Spanske banker har stor lånevillighet, så har du litt egenkapital så kan vi hjelpe deg med å ordne boliglån til din feriebolig i Spania. Mange har gjort dette før deg.

Holde deg oppdatert under hele prosessen
Holde forbindelsen med utbygger under hele byggeperioden, dersom du kjøper bolig under oppføring.

Service etter salg:
Vår service etter salg betyr at du kan spore alle detaljer i kjøpet online, og vi kan hjelpe til med alt fra møblering til åpning av bank konto, og for å oppnå de beste utleieinntekter.

Leie ut din feriebolig
Ønsker du å leie ut din feriebolig for å dekke noen av kostnadene ved å ha egen feriebolig i Spania, så kan vi hjelpe deg med dette. Vi har egne rådgivere akkurat på dette området som har 20-års erfaring med utleie, og hvilke inntekter man kan forvente.

Flere grunner for å velge Spaniaboligen:
Våre samarbeidspartner har i over 20 årene hjulpet utallige familier med å finne seg sin nye bolig i Spania. Du kan stole på at alt blir gjort ordentlig, og med integritet. Fordi vi er regulert, kan du alltid regne med god kundebehandling og høy standard på lokal kunnskap og ekspertise.

Det er ikke noe kjøpepress når du er på visningstur med oss, mange av våre kunder kommer til oss pga. personlige anbefalinger! De ønsker en avslappet og solfylt opplevelse, og ønsker å fortelle alle hvor bra det er.
Enten du er ute etter en god investering for familien, eller en lang solfylt pensjonisttilværelse, så er vi rådgivere du kan stole på. Vi har kompetansen og lokalkunnskapen til å hjelpe deg med å ta den rette avgjørelsen.

Her kan du se noen av våre boliger