Grottetur i Alicante

Spaniaboligen besøker Canelobre-hulene i Alicante.

Den pittoreske byen Busot er hjemmet til de spektakulære Canelobre-hulene. Disse fantastiske grottene, bare 24 km fra Alicante, ligner den en gotisk katedral inne, og er vel verdt et besøk.

Disse grottene antas å dateres tilbake til 740 e.Kr., men har tatt mer enn syv millioner år for å bli opprettet av vannet som eroderer kalkstein. Interiøret er blitt sammenlignet med en flott gotisk katedral, og faktisk er akustikken så god inni at konserter blir holdt her av og til!

Nyt de rare og unike formene som har blitt skapt over tid innenfor veggene i disse utrolige grottene. Når du først er i Busot, kan du vandre til toppen av den nærliggende Cabeço d’Or, på 1 205 meter, så kan du nyte en fantastisk utsikt.

Les mer om åpningstider og billetter her:
https://turismobusot.com/que-ver/las-cuevas-del-canelobre/

Kan være at du også liker dette ...