Villa i Ciudad Quesada

Villa Olivia, en særegen villa med et spesielt design preget av blanding av middelhavsstil og moderne arkitektur.

Villa Olivia er en stor villa i byen Quesada på Costa Blanca. Den har 3 soverom, 2 bad og en stor stue. Villa Olivia er et romslig hus og er designet for å få inn mye lys, noe den høye takhøyden bidrar til.

Dette er et hus du kan nyte solen hele dagen og flytte deg til forskjellige soner på uteområdet med solarium på taket og hage med privat basseng. Olivia har et spesielt design hvor ønsket var å blande den moderne stilen med den typiske middelhavsstilen.

Doña Pepa, har alle fasiliteter i nærmiljøet, i tillegg er det kort vei til stranden.

Denne villaen, som ligger i Doña Pepa, har alle fasiliteter i nærmiljøet, i tillegg er det kort vei til stranden, bare 3 km til Guardamar-strendene. Det er også kort vei til flyplasser og de større byene som Torrevieja og Alicante.

Doña Pepa er en elegant urbanisering med brede veier og fantastisk utsikt over naturparken og lagunene. Området har også et bredt spekter av fritidsaktiviteter og alle nødvendige tjenester uten å måtte ta bilen. Det er bare 30 minutter fra den internasjonale flyplassen Alicante. 35 minutter fra Alicante sentrum og 5 minutter fra en av de vakreste strendene på Costa Blanca. Alicante er en region med god en god helsebringende temperaturer hele året.

Omgivelsene til Doña Pepa tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter med en rekke butikker, supermarkeder, restauranter, kafeer, medisinske sentre, apotek, golfbaner, banker, et 4-stjerners hotell med spa, kirke, kulturelle og sosiale sentre, idrettsanlegg, badeland, skoler, 2 naturparker, og kjøpesentre av høy kvalitet.

Ønsker du deg et stort hus hvor hele storfamilien kan være uten å tråkke oppå hverandre, så er Villa Olivia et hus du bør se nærmere på.

Les mer om Ciudad Quesada her.

Les historien om grunnleggeren av Quesada.

Pris: €578,880

NyVilla Olivia 3-roms
Størrelse: 150 m2Terrasse: 27 m2
Solterrasse: 100 m2 Terrasse 2: 8 m2
Bad: 2Soverom: 3
Tomt: 623 m2Garasje: Parkering på tomten
Privat basseng: JaAir condition: Installert
Nær butikk: JaNær restauranter: Ja
Nær golfbane: JaRolig område: Ja