Marabu Lagoon – et luksushjem i Ciudad Quesada

Ferieboligene Marabú Lagoon i Ciudad Quesada (Rojales), er et luksushjem med masse komfort.
KUN 2 IGJEN

Marabu Lagoon – Spaniaboligen i samarbeide med MASA International from MASA International on Vimeo.

Ferieboligene Marabú Lagoon i Ciudad Quesada (Rojales), er et perfekt hjem som inkluderer luksus, ro og komfort. Denne urbaniseringen består av 20 boenheter med 2 soverom og 2 bad. De inkluderer luftkondisjonering, elektriske skodder, møblert kjøkken, videointercom, kunstgress, garderober, fiberoptikk og internett-installasjon i stue og soverom. Boligene har et moderne design og ligger i et stilig nytt kompleks med felles svømmebasseng. Nær alle lokale fasiliteter og hovedsentrum med restauranter, banker og supermarkeder. Enkel tilgang til alle større attraksjoner.

Boligen har en bra planløsning med åpen stue og kjøkkenkrok med store skyvedører som vender ut mot en vakker terrassehage med privat basseng. Boligen i første etasje har 2 soverom hvorav ett med eget bad, separat toalett i gangen, et kjøkken og en stue. Boligen i andre etasje har 2 store soverom og to bad. Det er tilgang til en stor balkong og trapper som fører opp til solarium med nydelig utsikt over området. Disse boligene inkluderer en privat parkering på tomten.

Ferieboligene i første etasje har privat hage, og boligen i toppetasjen har solarium. Boligkomplekset har felles svømmebasseng og parkeringsplasser.

Det finnes nå kun 2 igjen!
En bolig i første etasje med privat hage, og en bolig i toppetasjen som har solarium.

Ciudad Quesada er et populært område

Ciudad Quesada er et populært område for mange nasjonaliteter i Europa. Flere nordmenn har allerede funnet drømmeboligen sin i Quesada. Dette er et område hvor du får mye hus for pengene sammenlignet med Alicante og Torrevieja.

Hvis du letter etter spaniaboligen i et eksklusivt område med høy kvalitet, da er dette den store muligheten. Omgivelsene til byen Quesada kan du nyte strendene i Guardamar eller Torrevieja som; Les Ortigues-stranden, El Moncayo-stranden eller La Mata-stranden.

Laguna de La Mata naturpark ligger heller ikke langt unna. Om du liker å drive med sportstaktivitetetr som har området flere alternativer å by, 4 golfbanene, ridesenteret og tennisbaner.
Flyplassene i Alicante ligger bare 40 minutters kjøretur unna, og flyplassen i Murcia ligger bare 50 minutter unna.

Med alle nødvendige fasiliteter, som supermarkeder, banker, apotek, barer og restauranter, er dette det ideelle stedet for de som har lyst til å kjøpe en feriebolig og ha din egen spaniabolig.

Finn drømmeboligen i Ciudad Quesada

Ciudad Quesada er et område mange nordmenn har funnet drømmen om en bolig med basseng. Her får du virkelig mye for pengene. Spaniaboligen har mange tilsvarende boliger i samme området. Ta kontakt så kan vi fortelle litt om både området og hvilke boliger vi formidler i dette området.

Spaniaboligen er ikke et fordyrende mellomledd, vi er kun et bindeledd for boligkjøpere i Norge i dialogen mot utbygger, spanske advokater og alt som skal tilrettelegges ved kjøpe av bolig I Spania.
Dere får hjelp fra kjøp til innflytting – uten ekstra kostnader.

Spaniaboligen har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa Almeria, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger.

Pris fra: €205,000

Ny – ferdig byggetLeiligheter
Størrelse: 70 m2Marabu Lagoon
Soverom: 2Bad: 2
Solarium: 70 m2Air condition: Ja
Felles basseng: JaNær butikker: Ja
Nær restauranter: JaHandikapvennlig