Fortuna Residential i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada

Fortuna Residential tilbyr lyse leiligheter, romslig stue med to soverom, to bad og stor stue/spisestue i et veldefinert rom. Den har en overbygd terrasse, hage foran og bak og privat parkering.

Dette er et inngjerdet kompleks med et fantastisk felles svømmebasseng og det er spesielt designet for å tilby deg og din familie maksimal komfort og kvalitet.

Dette boligprosjektet har mange soner hvor du kan nyte oppholdet ditt i et utmerkede middelhavsklimaet.

Fortuna Residential ligger i Ciudad Quesada og er omgitt av naturlandskap, kun noen få kilometer fra stranden.

Fortuna Residential ligger i Ciudad Quesada som er 10 minutter fra stranden. Denne velutstyrte beliggenheten har alle bekvemmeligheter med supermarkeder, restauranter, barer, hotell og naturparken La Mata i nærheten. Området er omgitt av naturlandskap som saltvann og kun noen få kilometer fra stranden.

Området Ciudad Quesada ligger mellom Guardamar og Torrevieja i provinsen Alicante, og har en internasjonal befolkning og vennlig atmosfære. Den har alle fasiliteter du kan ønske deg innen rekkevidde. Butikker, banker, supermarkeder, restauranter og barer er det mange av, i tillegg til et badeland. Det er fem golfbaner for spillere på alle nivåer innen en 20-minutters kjøretur, inkludert La Marquesa golfklubb og 2008 PGA Championship-banen på La Finca.

Et av høydepunktene i området er Spa & golfhotellet Hotel La Laguna (hotellalaguna.com)hvor du kan nyte spa- og skjønnhetsbehandlinger uten å måtte være hotellgjest. Det er ukentlige markeder i Quesada, Guardamar, Benjiofar, Torrevieja og Rojales.

Les mer om Ciudad Quesada her.

Vurderer du en visningsreise!

Pris fra 257.570€

NyFortuna Residential
Størrelse: 84 m2Terrasse: 6 m2
Soverom: 2Bad: 2
Takterrasse: 65 m2Felles basseng: Ja
Nær stranden: JaNær butikker: Ja