Rekord-aktivitet i boligmarkedet.

Villa Olivia - 3 Soverom Villa i Ciudad Quesada, Costa Blanca. Spaniaboligen

Enkelte meglere rapporterer rekord-aktivitet i boligmarkedet.

Man må tilbake til eiendoms-boomen før finanskrisen i 2008 for å finne liknende aktivitet i boligmarkedet. Sammenliknet med samme periode i 2021 økte salget av boliger i Valencia-regionen med 31.2%

Nordmenn har vært litt utenfor markedet under pandemien, men er nå tilbake i markedet etter at pandemien ser ut til å gå mot slutten. Under pandemien så investerte nordmenn i hyttemarkedet på fjellet, mye av grunnen er at hjemmekontor har gjort det mulig å tilbringe mere tid på hytta sammen med familiene når samfunnet var delvis nedstengt.

Varsler prisøkninger på ferieboliger i Spania

Nå som samfunnet igjen åpner for reiser, så er nordmenn tilbake for å investere i varmen. Et annet aspekt er at inflasjonen øker, noe vi ser i prisbildet på alle produkter og tjenester. Utbyggere i nesten alle land varsler prisøkninger som følge av økt inflasjon. Pandemien får noe av skylden for dette, men også den globale prisøkningen på drivstoff og strøm øker produksjonskostnadene på materialet byggebransjen er avhengig av.

Utbyggere Spaniaboligen har snakket med varsler prisøkninger på ferieboliger i Spania. Derfor kan det være lurt å finne sin drømmebolig i solen nå.

Kilde: spania.no

Kan være at du også liker dette ...