Planlegger du å feire Halloween i Spania?

HALLOWFest - Alicante Horror Festival

Alicante Terror Festival vil gjerne oppleve Halloween sammen med deg! Skrekkfestivalen er tilpasset de nye tiltakene og forskriftene, derfor har vi forberedt denne festen i et åpent rom, med begrenset kapasitet og med alle nødvendige aktiviteter for å oppleve en fest med kostymer, spill og mye frykt …

Tør du se denne reklamevideoen!!!

Hallowfest er en begivenhet som ble startet i 2014 med behovet for å ha en anderledes Halloween i Alicante, en ekte Halloween! En terrorfestival for alle publikummere som lager grupper av aktiviteter for barn, konkurranser, show, workshops, etc. For eksempel aktiviteter for voksne og familier, scape-room, temamiddager og fremfor alt, masse animasjon!

I år åpner vi dørene til asylet slik vi gjør hver Halloween-kveld, slik at alle kan se familie og venner. Tiden er inne for å gå inn i senteret, du og vennene din må bare være der. Vi har et komplett arrangement, fullt av aktiviteter, workshops og show for alle aldre, og vi vil at du skal ha en ekte Halloween og oppleve den sammen med oss.

I år har vi forberedt Halloween-arrangementet slik at den er tilpasset den nye normalen. Hvis vi alle samarbeider, er bevisste og respektfulle, så kan fortsette å feire på en ansvarlig måte. Av denne grunn tilbyr vi deg vår 6. utgave (2021). I år flytter vi til et asyl, en historisk gård fra 1400-tallet, som ligger i Muchamiel. (Finca La Costera XV århundre). En jordbruksgård som har store esplanade områder i det fri, et skogsområde, en hovedbygning i to etasjer og til og med en imponerende sisterne.

Hvor skjer det?

MANICOMIUS – Hvor mareritt lever …
Fredag ​​29, lørdag 30 og søndag 31. oktober 2021.

I år vil festen være gratis for ett barn som har med seg en voksen, og inngangsprisen vil inkludere alle aktiviteter, workshops og aktiviteter forberedt for de mest skremmende barna i huset.

I kabinettet har vi forberedt flere delte områder, hvor de små monstrene og deres familier kan tilbringe dagen på en rolig og underholdende måte.

Det vil være et område for håndverksverksteder, en kostyme catwalk, musikk, en snack-billett, en skremmende fotografering, en drink, og en gave til hver deltaker.

Vi vil også ha en scene hvor historier, musikalske spill og en catwalk vil bli fremført.

Hei døde og underverdenens vesener!
Fra organisasjonen av @TerrorAlicante publiserer vi reklamevideoen til arrangementet som finner sted
29., 30. og 31. oktober 2021.

Ønsker du å vite mere:
http://terroralicante.com
E-mail: info@terroralicante.com

Event Adresse:
MANICOMIUS – Where nightmares live …

Finca La Costera XV century
Puig Campana Street, 4 (Mutxamel)

Organized by: Grupo GRAU Producciones

Telephone: +34 653 499 752
Facebook: HallowFest Alicante
Instagram: @TerrorAlicante

Event hours:
Fredag 29: From 7:00 p.m. to 2:00 a.m.
Lørdag 30: From 5:00 p.m. to 2:00 a.m.
Søndag 31: From 4:00 p.m. to 2:00 a.m.

Kan være at du også liker dette ...