«Alle» vil leie hus med basseng

Feriebolig

Etterspørselen etter å få leie en enebolig med basseng i Spania har «eksplodert». I det folks reisevaner denne sommeren blir betydelig endret i kjølvannet av Corona-epedemien har etterspørselen passert tilbudet av enkelte typer ferieboliger i Spania.

Restriksjoner for fellesbasseng
De restriksjonene man forventer å se rundt bruk av fellesarealer og bassengområder har økt interessen for eneboliger med eget basseng. Utleie-meglere sier de har flere som søker denne typen bolig enn de som vil leie ut. Data fra søkemotorer og tilbakemeldinger fra eiendomsmeglere viser en klar endring i folks søkevaner. Det mest iøyenfallende familiene som en vanlig sommer tilbringer ett par uker på hotell langs kysten men i år søker etter et hus, gjerne en enebolig med basseng hvor de kan tilbringe sommeren.

Artikkel hentet fra Spaniaposten

Kan være at du også liker dette ...