Ferieboliger på Costa Blanca

Feriebolig på Costa Blanca, Alicante, Spania, spaniaboligen.no

Det finnes et utall av ferieboliger langs Costa Blanca kysten som du kan kjøpe eller leie, og eiendomsmeglere finner du nesten på et hvert gatehjørne i de populære områdene. Det finnes et stort utvalg av boliger til i Alicante-provinsen i nesten alle prisklasser. Vurderer du å kjøpe en feriebolig på Costa Blanca, så kan spaniaboligen.no hjelper deg i gang med planlegging, og med gode tips og råd.

Det er mange spørsmål man stiller seg når man vurderer å kjøpe en bolig i Spania, så det kan være greit å sparre med noen som har gjort dette tidligere før man kontakter en eiendomsmegler og snøballen begynner å rulle.
Skal man kjøpe et hus eller leilighet?
Skal man låne i en spansk banke eller norsk bank?
Skal man kjøpe ny eller brukt bolig?

Listen av spørsmål kan fort bli lang, samtidig blir man litt ivrig etter å sette i gang prosessen. Kontakt oss i spaniaboligen.no så gir vi deg noen tips og råd, for det er noen feller du kan gå i som du kanskje ikke ser før du har kjøpt og betalt boligen. Med over 20-års erfaring som boligeier i Spania så har vi flere tips og råd vi kan gi deg når du starter prosessen med å finne din spaniabolig.

Mange kontakter oss når drømmen om en feriebolig i Spania begynner å spire. Noe av det viktigste i starten av prosessen ved å kjøpe en feriebolig i Spania, er å gjøre en del undersøkelser før man setter seg på flyet for en visningsreise. På en visningsreise blir du guidet rundt for å se flere boliger, og det kan fort bli overveldende ift inntrykk og krevende ift beslutninger.

Lag en liste av ønsker basert på ditt budsjett. Ha en formening om hvordan ferieboligen skal finansieres. Har du litt egenkapital, så er spanske banker villige til å låne deg penger med sikkerhet i din spanske boligen, noe ikke mange banker i Norge gjør. Ønsker du å kjøpe en ny bolig så er spesielt dette med finansieringen viktig. Det er mange meglere som selger samme bolig i Spania, og førstemann til mølla prinsippet krever raske beslutninger når man finner drømmeboligen. Har du alt på stell ift finansieringen så kan drømmeboligen reserveres under visningsreisen. Må du ha betenkningstid eller sjekke finansieringen i etterkant, så kan drømmeboligen fort bli tatt av andre.
Ønsker du å vite mer om våre visningsreiser?