Ferieboliger på Costa Blanca

Feriebolig på Costa Blanca, Alicante,Spania

Det finnes et utall av ferieboliger langs Costa Blanca kysten som du kan leie eller kjøpe, og eiendomsmeglere finner du nesten på et hvert gatehjørne i de populære områdene. Det finnes et stort utvalg av boliger til leie i Alicante-provinsen i nesten alle prisklasser. Vurderer du å kjøpe eller å leie en feriebolig på Costa Blanca, så kan spaniaboligen.no hjelper deg i gang med planlegging og med gode tips og råd.

Det er mange spørsmål man stiller seg når man vurderer å kjøpe en bolig i Spania, så det kan være greit å sparre med noen som har gjort dette tidligere før man kontakter en eiendomsmegler og snøballen begynner å rulle.
Skal man kjøpe et hus eller leilighet?
Skal man låne i en spansk banke eller norsk bank?
Skal man kjøpe ny eller brukt bolig?

Listen av spørsmål kan fort bli lang, samtidig blir man litt ivrig etter å sette i gang prosessen. Kontakt oss i spaniabologen.no så gir vi deg noen tips og råd, for det er noen feller du kan gå i som du kanskje ikke ser før du har kjøpt og betalt boligen. Med snart 20-års erfaring som boligeier i Spania så har vi flere tips og råd vi kan gi deg når du starter prosessen med å finne din spaniabolig.