Våre anbefalte aktiviteter

Aktiviteter i Alicante

For deg som ønsker å gjøre andre aktiviteter enn å nyte solen og strandlivet så finnes det mange aktiviteter langs hele Costa Blanca kysten. Om dere er middelaldrende par, partyløver eller barnefamilie så finnes det aktiviteter som finnes for deg. Se noen av våre forslag.

Er dere mette på soling og bading da anbefaler vi å smake på litt spansk kultur, bokstavlig talt.
Benytt anledning til å ta med deg gjestene dine til en omvisning på en vingård med prisbelønnet vin, og samtidig se hvordan den lages. Vi kan nesten garantere deg at dette er vin du ønsker å ta med deg hjem.
Les mere om vår anbefalte vingård

Oppdag en paradisisk foss ved Fonts de l’Algar, erklært et beskyttet vannområde i 2002. Bare 15 km fra Benidorm og 3 km fra sentrum av Callosa d’en Sarrià, er Fonts d’Algar et vakkert sted hvor naturen er på sitt beste. Utstyrt med turisttjenester, ble det erklært et beskyttet vannområde i 2002.
Les mere om Fonts de l’Algar her

En annen attraksjon i nærheten av Benidorm er Terra Mitica som er en av Europas største og mest populære temaparker. Her kan du se gladiatorkamper og kjøre berg og dalbane på samme sted. Er du historieinteresserte byr den 1.000 mål store parken på mer enn bare fornøyelse. Flere av Middelhavets store sivilisasjoner setter sitt preg på anlegget. Temaparken vil ta deg tilbake i historien slik at du får oppleve litt av det gamle Hellas, Egypt og Roma.
Les mere om Terra Mitica her

Besøk Valencia – en sjarmerende blanding av en gammel og en futuristiske by. Valencia er en by fullt av kontraster med en sjarmerende gammel by ved siden av futuristiske bygninger. Valencia er en av Spanias mest innbydende byer å tilbringe noen dager i. Utover den kulturelle oppblomstringen i byene, er en spasertur alltid en god idé, eller et bad ved middelhavsstrendene.
Les mere om Valencia her

Villajoyosa – den fargerike byen – ligger kun 25 minutter unna Alicante, og 10 minutter fra Benidorm. En spasertur langs de mange sjøhusene ved stranden er fantastisk. Disse husene er med sine fasader i pastellfarger et særpreg på dette feriestedet. Fargene er ikke bare dekorative, de hjalp også fiskere med å orientere seg. Nå bidrar de til den karakteristiske sjarmen som Villajoyosa utstråler.
Les mere om Villajoyosa her

Vi nordmenn reiser ofte Spania for å oppleve sol, varme og late dager. Costa Blanca er mye mer enn dette. Ta med familien eller dine venner på en liten opplevelse når de er på Costa blanca.
Se alle våre anbefalte aktiviteter her

Kan være at du også liker dette ...