Norske klubbene i Alicante provinsen

Den Norske Klubben

Den Norske klubben har i dag tre kontorer i Alicante området som i hovedsak skal være et sosialt tilbud til nordmenn og skandinaver, og som geografisk sett ligger på Costa blanca i Alicante provinsen i Spania.

Den Norske klubben Gran Alacant er den klubben som ligger nærmest Alicante by. Nord for Alicante finner vi Norske klubben Costa blanca som ligger i Alfas del Pi. Den Norske Klubben Torrevieja ligger som i navnet i Torrevieja, som også ligger i Alicante regionen men litt lenger syd for Gran Alacant og Santa Pola.

De fleste medlemmene til disse tre klubben bor eller ferierer i Alicante provinsen. Det er mange nordmenn som har sine ferieboliger i dette området. Noen eier sin egen bolig i Spania, mens andre leier ferieboliger, og som veldig oft kommer tilbake til samme sted når høsten og vinteren melder sin anmarsj i Norge. Spaniaboligen for nordmenn er som å ha en hytte, men i et annet land, og fremfor alt i et helt annet klima.

Den Norske Klubben skal, i tillegg til å være et sosialt tilbud for nordmenn i Alicante-området, også forsøke å bistå medlemmene med det som måtte fortone seg som en utfordring i deres nye hjemland/ferieland.

Den Norske Klubben er åpen for alle interesserte som bor eller oppholder seg på Costa Blanca over kortere eller lengre tid.
Et av klubbens formål er å skape trivsel, samt støtte og fremme fellesskapet mellom nordmenn og Norgesvenner på Costa Blanca. Det betyr blant annet at man verken behøver å bo fast i distriktet, eller være norsk. Klubben er åpen for alle som enten er nordmenn eller Norgesvenner. Klubben skal være et organ for kontakt og samvær, samt bidra til å fremme gjensidig forståelse og vennskap mellom Spania og Norge.

Her er noen av fordelen ved å tegne medlemskap i Den Norske Klubben:

  • Nyhetsbrev via epost om Klubbens aktiviteter
  • Mulighet for deltakelse i sosiale aktiviteter, klubblunsjer, utflukter etc.
  • Medlemmene kan låne bøker i  klubbens bibliotek.
  • I klubbens lokaler kan medlemmene knytte sin egen bærbare PC mot klubbens
    nettverk.
  • Klubben har mange og interessante aktiviteter som medlemmene kan delta i,
    eller melde seg på.
  • Klubben vil også inngå medlemsfordeler og rabattavtaler med forskjellige virksomheter i nærområdet slik at det kan etableres en vinn-vinn mulighet for både medlemmer og virksomheter. Pleie & skjønnhet, Tannhelse, Restauranter & barer, leiepriser på utleieboliger, for å nevne noen ….

Kan være at du også liker dette ...