Residential Bahia – eksklusivt boligområde på Gran Alacant.

Residential Bahia 2 er et eksklusivt boligområde med boliger med 2 eller 3 soverom og 3 bad, privat hage og parkeringsplass. Disse boligene kjennetegnes ved at de har fått en moderne stil, og en finish som fremhever en bolig med eksklusivitet og moderne design.

Boligen er designet for å optimalisere plassen og for maksimal utnyttelse av arealet. Firemannsboligene har store terrasser med ulike orienteringer, hage og parkeringsplass.

Residential Bahia er en privat urbanisasjon og vil ha svømmebasseng, hageområde og områder for flere fritidsaktiviteter.

Gran Alacant har en gruppe urbanisasjoner som ligger i enden av Santa Pola, mellom fjellene og Carabassí-stranden. Denne urbanisasjonen er utstyrt med alle tjenester, og er lokalisert i nærheten av Gran Alacant senteret.
På dette kjøpesenter, bare få minutter unna urbanisasjonen, finner du alt en husholdning trenger.

På Gran Alacant senteret finner du Mercadona, Lidl, Consum, i tillegg til et rikelig utvalg av serveringssteder for å ta en pause fra shoppingen med noe godt i glasset. Restaurantområdet ligger på toppen av kjøpesenteret, hvor du finner flere restauranter og menyer til enhver smak. På Gran Alacant senteret finner du alt du trenger og mere til.

Residential Bahia ligger også bare noen hundre meter fra Arenales del Sol og stranden i Arenales som tilbyr en rekke restauranter og små butikker. Den grenser til hovedveien på den ene siden og Middelhavets strender med fin sand og furutrær på østsiden. Området har utmerkede bussforbindelser som dekker hele området, så du trenger ikke leie en bil. Det går busser inn til storbyen Alicante og fiskelandsbyen Santa Pola. Begge 10-15 minutter unna med bil.

Gangavstand til både kjøpesenter, fine hvite sandstrender og en fantastisk strandpromenade.

Los Arenales del Sol er et spansk befolket område som er tilknyttet stranden med samme navn, i tillegg til den kanskje mere kjente Carabassí-stranden. Los Arenales del Sol tilhører byen Elche i provinsen Alicante

Med nesten tre kilometer med fin hvit sand er Arenales del Sol -stranden en av de mest verdsatte på kysten av Alicante, både for kvaliteten på vannet og rikdommen i det marine livet, i tillegg til sanddynene nære havet. Videre er den forbundet med Clot de Galvany naturreservat, et våtmarksområde som ligger blant byområdene Arenales del Sol og Gran Alacant (i kommunedistriktet Santa Pola).

Med Residential Bahia sin lokasjon mellom Gran Alacant og Arenales del Sol så har du gangavstand til alle typer tjenester, som restauranter, barer, butikk, apotek og et godt utbygd kulturtilbud. Men det kanskje flest setter pris på er den lange strandpromenaden i en allé av palmer med utsikt over sanddyner og den vakre stranden ved Middelhavet. Du skal lete lenge etter er et bedre sted å god tur eller å trimme i et rikt miljø omkranset av palmer, hav og utsikt mot fjell.

Residential Bahia ligger bare 10 minutters gange til stranden og 15 minutter kjøring til sentrum av Alicante.

Ta kontakt med oss i Spaniaboligen så kan vi fortelle deg mer om Residential Bahia og området boligene ligger i. Vi har flere boliger i samme området!
Se flere boliger her

Fra €285,000

NyResidential Bahia 2
Størrelse: 93 m2Tomt: 113 m2
Terrasse: 7 m2Parkering: på tomten
Soverom: 3Bad: 3
Aircondition: JaFellesbasseng: Ja
Bussforbindelser: JaNær butikker: Ja
Nær havet: JaNær: Restauranter (gangavstand)
Nær: Flyplass