Meget flotte leiligheter ved strendene i Arenales del Sol

Luksuriøse leiligheter med gangavstand til den hvit sandstranden Arenales del Sol, som en av de mest verdsatte stranden på kysten av Alicante.

Dette luksuriøse anlegget som heter Beach Avenue er et nytt stort prosjekt med leiligheter som inneholder 2 soverom og 2 bad. Prosjektet vil bestå av 33 hus med 4 forskjellige modeller. Alle modellene er tilgjengelige i første etasje med privat hage, i andre etasje med terrasse, som rekkehus og som penthouseleiligheter med privat solarium. Disse luksuriøse eiendommene vil ha et felles svømmebasseng, vakre grønne områder og privat parkering.

2 minutters gange til stranden og 15 minutter kjøring til sentrum av Alicante.

Anlegget ligger i et privilegert område ved siden av Los Arenales del Sol stranden i Elche kommune. Det er fra 2 minutters gange til stranden og 15 minutter kjøring til sentrum av Alicante. Området har alle typer tjenester, så som restauranter, barer, butikk, apotek og et godt utbygd kulturtilbud. Men det kanskje flest setter pris på med Arenales del Sol er den lange strandpromenaden i en allé av palmer med utsikt over sanddyner og den vakre strandet middelhavet.

Med nesten tre kilometer med fin hvit sand er Arenales del Sol -stranden en av de mest verdsatte på kysten av Alicante, både for kvaliteten på vannet og rikdommen i det marine livet, i tillegg til sanddynene. Videre er det forbundet med Clot de Galvany naturreservat, et våtmarkområde som ligger blant byområdene Arenales del Sol og Gran Alacant (i kommunedistriktet Santa Pola).

Los Arenales del Sol

Los Arenales del Sol er et spansk befolket område som er tilknyttet stranden med samme navn. Los Arenales del Sol tilhører byen Elche i provinsen Alicante, og grenser til kanskje det mer kjente område Gran Alacant hvor mange nordmenn allerede har funnet sin feriebolig i Spania.

Ta kontakt med oss i Spaniaboligen så kan vi fortelle deg mer om Beach Avenue og området leilighetene ligger i.
Vi har flere boliger i samme området! Se flere boliger.

Pris fra €290,000

Nye ferdig byggetLeiligheter
Størrelse: 80 m2Terrasse: 11 m2
Soverom: 2Bad: 2
Felles basseng: JaNær stranden: Ja
Garasje: ValgfrittNær butikker: Ja
Nær flyplass: JaNær bussforbindelser: Ja
Nær turområder: JaNær restauranter: Ja