Amanecer DeLuxe, 2-roms leilighet i Playa Flamenca, Orihuela Costa, Costa Blanca

I Playa Flamenca finner du Amanecer DeLuxe-komplekset som består av luksusleiligheter med to soverom og to bad med store terrasser.

Det er totalt 144 boliger som er delt inn i 10 blokker som inkluderer et utvalg av bakkeplan, første etasje, andre etasje og toppleiligheter med privat terrasse og solarium. Hver blokk har sin egen unike heis.

Et flott område med naturlig gress, palmer og fontener.

Utbyggingen vil inneholde et felles grøntområde omgitt av naturlig gress, palmer, fontener og områder å gå rundt.

For de som ønsker å nyte tiden med familie eller venner er det en felles grillplass, treningsstudio med badstue, petanca playa og lekeplass for barn.

Husene leveres fullt møblert med alt av hvitevarer, innredning, klimaanlegg, underjordisk parkeringsplass og privat lukket bod.

Boliger med havutsikt og gangavstand til restauranter og butikker

Denne nye boligen med havutsikt ligger i det privilegerte området Orihuela Costa noen få meter fra Middelhavet i et område som kan skilte med en enorm mengde fasiliteter innen gangavstand, som restauranter, butikker, barer og supermarkeder. Playa Flamenca er et lite strandferiested like sør for Punta Prima og nord for La Zenia på den sørlige Orihuela Costa Blanca. Det er bare en 40-minutters kjøretur fra Alicante flyplass og 20 minutter fra Murcia.

Ta kontakt med oss i Spaniaboligen så kan vi fortelle deg mer om Residential Bahia og området boligene ligger i. Vi har flere boliger i samme området!
Se flere boliger her

Pris fra € 269.000

Ny boligAmanecer DeLuxe – Playa Flamenca
Størrelse: 71 m2Terrasse: 25 m2
Soverom: 2Bad: 2
Heis: JaAir condition: Ja
Møblert: JaHvitevarer: Ja
Fellesbasseng: JaNær havet: Ja
Havutsikt: JaNær resturanter/barer: Ja
Nær butikker: JaParkering: Kjeller

Se alle våre boliger som ligger for salg nå!