Vista Azul – store leiligheter ved Los Dolses i Villamartin.

Vista Azul består av vakre store leiligheter i en rolig urbanisering, kun en kort spasertur strendene i La Zenia og Playa Flamenca.

Vakre store leiligheter i en rolig urbanisering, kun en kort spasertur fra alle fasiliteter, og nær strendene i La Zenia og Playa Flamenca. I Vista Azul finner du 3 soveroms leiligheter som er tilgjengelig med underjordisk parkeringsplass inkludert i prisen.

Solarium med boblebad sommerkjøkken i Leiligheten i toppetasje. Stor privat terrasse i andre etasje og stor hage i første etasje.

Alle eiendommer er bygget til en meget høy standard og inkluderer mange fordeler som innebygde garderober, varme i badegulv, hvitevarer inkludert. Ute finner du en stor privat terrasse i andre etasje, stor hage i første etasje og privat solarium med boblebad sommerkjøkken til boligen finner du i toppetasje. I tillegg til alt dette vil hver eiendom ha egen parkeringsplass, og beboerne vil kunne nyte full bruk av feriestedets felles svømmebasseng med boblebad, barnebasseng, treningsområde, lekeplass og anlagte hager.

Villamartin er et raskt voksende golfområde som tilbyr beboere en overflod av fasiliteter og underholdning. Bare noen få kilometer fra de vakre strendene i Orihuela Costa, inkludert Playa Flamenca, Cabo Roig og La Zenia, er dette området perfekt for å nyte det privilegerte klimaet og det varme vannet.

Feriestedet ligger kun 300 meter unna den berømte Villamartin golfbanen, og mange andre populære golfbaner ligger bare en kort kjøretur unna. Villamartin-området har et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert skoler, kjøpesentre som La Zenia Boulevard, restauranter og apotek hvor alle kun er en kort spasertur fra boligen.

Pris fra: €194,900

Nye – ferdigbyggetLeiligheter
Størrelse: 98 m2Vista Azul XXXI
Soverom: 3Bad: 2
Terrasse: 23 m2Air condition: Pre installert
Hvitevarer: JaGarasje: Underjordisk
Felles basseng: JaNær strand: Ja
Nær butikker: JaNær restauranter: Ja
Nær golfbaner: Ja