Benijofar nær Quesada på Costa Blanca, 3-roms villa med privat basseng.

Et boligkompleks dannet av 15 uavhengige villaer med 3 soverom og 3 bad og privat basseng, beliggende i den lille byen Benijofar ved siden av elven Segura og kun 5 km fra de beste strendene på Costa Blanca.

Moderne villa med moderne åpen kjøkkenløsning

Disse moderne villaene har stue med moderne åpent kjøkken og skyvevinduer som forbinder hagen og det private bassenget. Det er 2 soverom og 2 bad i første etasje og 1 master i første etasje, med mulighet for et fjerde soverom, med stor privat terrasse. På tomten er det privat parkeringsplass. Fra takterrassen har du vakker fjellutsikt.
Villaen er ferdig med vakre natursteinvegger.

Boligkomplekset Villas de la Vega ligger i en rolig kommune i Benijofar, kun 5 km fra de beste strendene på Costa Blanca. Benijofar er en typisk spansk by med alle nødvendige fasiliteter med i gangavstand fra villaen mange restauranter, tapasbarer, kaffebarer og supermarkeder. Ved siden av Benijofar ligger Benimar med sine mange restauranter og barer. De vakre strendene i Guardamar Del Segura er en 10-minutters kjøretur unna. Habaneras kjøpesenter og Torrevieja ligger også en 10-minutters kjøretur unna. Alicante flyplass ligger en 30-minutters kjøretur unna.

Les mer om Quesada

Pris fra €296,000

NyVillas de la Vega Style II
Størrelse: 118 m2Air condition: Pre installert
Soverom: 3Bad: 3
Terrasse: 40 m2Tomt: 161 m2
Garasjeplass ute: JaLeveres med hvitevarer: Ja
Privat basseng: JaNærheten av butikker: Ja