Villa Palma – 2 og 3 soveroms Villa i Ciudad Quesada (Rojales)

Villaene finnes med 3-4 soverom og 2-3 bad. Disse inkluderer privat parkering og tilbyr også mulighet for kjeller, solarium og privat svømmebasseng.

Villas Palma i Ciudad Quesada (Rojales) er et virkelig fantastisk moderne, men tradisjonelt stil middelhavshjem. Designet for å få mest mulig ut av sine unike omgivelser, drar den full nytte av områdets ro med frittflytende åpne områder og praktiske områder av det du forventer av en slik Villa.

Åpen planløsning med stue/spisestue

Hver bolig består av en første etasje med åpen planløsning med stue/spisestue, kjøkken, dusjrom og et soverom med utsikt til hagen. Første etasje har to eller tre soverom og et felles bad. Denne etasjen har tilgang til en terrassen på 18 kvm som er ideell for soling og avslapning om kveldene.

Ciudad Quesada – populært boligområde hvor du finner alle fasiliteter

Ciudad Quesada er et populært boligområde som tilbyr en enorm mengde tjenester og fasiliteter: Supermarkeder, apotek, medisinske tjenester, restauranter, barer, samt mange rekreasjonsområder og mye av ekstrem skjønnhet som Saltsjøene i La Mata. Ciudad Quesada har også en golfbane og et badeland.

Kort kjøretur til noen av de beste strendene på Costa Blanca

Bare en kort kjøretur unna ligger byen Guardamar med noen av de beste strendene på Costa Blanca. Varmt krystallklart vann bader i de hvite sandstrendene i denne kystbyen.

Ønsker du å leve ut drømmen om en egen bolig i Spania så er Ciudad Quesada et veldig godt alternativ.

Pris fra € 339.900

Ny boligVilla Palma – Quesada
Størrelse: 170 m2Tomt: 204
Soverom: 3Bad: 2
Kjeller: JaAir Condition: Ja
Parkeringsplass: JaPrivat basseng: Valgfritt