Villa Amalia 2 – elegante leiligheter ved sentrum av Torrevieja

En flott lavblokk på kun 3 etasjer med 2- og 3-soveroms leiligheter med utmerket beliggenhet i Torrevieja.

Villa Amalia består av 57 boliger og er en ny utvikling bare 300 meter fra sjøen. En flott lavblokk på kun 3 etasjer med 2- og 3-soveroms leiligheter. Leilighetene har åpen stue- og kjøkkenløsning, veranda og hage, balkong. Toppleilighetene er over to etasjer og har balkong og en nydelige takterrasser. Designet med bioklima-spesifikasjoner. Området vil være inngjerdet med høy mur og man må ha adgangskoder for å kunne entre eiendommen. Parkering i garasjeanlegg, med privat plass som følger leiligheten.

En av de mest prestisjetunge urbanisasjonene i Torrevieja.

Villa Amalia 2 ligger foran La Veleta, den mest prestisjetunge urbaniseringen i Torrevieja, med privat hage eller solarium og er bygget rundt et eksklusivt fellesområde med to svømmebassenger, 2 barnebasseng, oppvarmet basseng, boblebad, badstue, stor hage og gangveier. Det er WiFi i fellesområdene.

Bare en fem minutters spasertur fra flere strender og nær hovedinngangen til Torrevieja. Området ligger nær det nye sykehuset, og kort vei til det lokale supermarkedet og naturparken «Las Salinas».

Villa Amalia 2 har en utmerket beliggenhet, nær bysentrum i Torrevieja, supermarkeder, restauranter, General Hospital og et bredt spekter av strender i nærheten. Kort vei til naturparken «Las Salinas». Det er perfekt kommunisert med de store kjøpesentrene i området, og tar Alicante flyplass til bare 40 minutter med bil.

Pris: €220,000

Ny – innflyttingsklarLeiligheter
Størrelse: 83 m2Villa Amalia Fase 2
Soverom: 2Bad: 2
Terrasse: 10 m2Solarium: 57 m2
Air condition: JaGarasje: Underjordisk
Felles basseng: JaNær strand: Ja
Nær butikker: JaNær restauranter: Ja