Punta Prima, luksusleiligheter i 1. linje mot Middelhavet

Punta Prima Posidonia er lukseriøse 2 eller 3 soverom med havutsikt.

Nå kommer det siste anlegget på Punta Prima med 1. linje mot havet. Dette ligger rett utenfor Torrevieja, i et meget lukseriøst område. Her får man flotte fellesområder med svømmebasseng, delvis oppvarmet basseng, barnebasseng, jacuzzi samt flotte hager med sitteplasser og gangstier.

Man kan velge leiligheter med 2 eller 3 soverom, 2 elegante baderom med gulvvarme, flott kjøkken med hvitevarer samt terrasse. Noen av leilighetene har 2 terrasser så man kan få sol både på formiddagen og ettermiddagen. Elektriske persienner på soverommene og aircondition er ferdig installert. Det er garasje og bod i kjelleren til hver av leilighetene.

På Punta Prima har man butikk og restauranter, samt gode bussforbindelser inn til Torrevieja.

Punta Prima er et av de mest etterspurte og best verdsatte områdene på den sørlige Costa Blanca. Tre av de beste golfbanene i provinsen (Villamartín, Las Ramblas og Campoamor) ligger i dette området, og tilbudet av fritidsaktiviteter og restauranter er stort. Her kan du bruke morgenen på å trene ved å ta en forfriskende svømmetur på strendene i Punta Prima, La Zenia eller Campoamor. Ta en deilig matbit i en av restaurantene på La Zenia Boulevard, og shoppe litt i butikkene. Alt ligger mindre enn 10 minutter fra de viktigste bysentrene.

Punta Prima Posidonia har et perfekt miljøet for en feriebolig.

Posidonia har 2 og 3 roms leiligheter med 2 bad som inkluderer en parkeringsplass og bod. Husene er fordelt på første etasjer og øverste etasjer: Leilighetene på bakkeplan har store grøntarealer som praktisk talt omgir hele huset, leilighetene i øverste etasje har to store og svært allsidige terrasser.

Fordelingen i husene er veldig behagelig; masterbedroom har et eget komplett bad og innebygde garderober. De andre rommene er romslige, med utsikt over hageområdene. Perfekt for barna dine som gjesterom, lekeområde eller arbeidsrom. Her har du flotte kvaliteter og finisher som inkluderer gulvvarme på badene, luftkondisjonering med kanaler, garderober for å ha plass til alt.

Alle husene binder kjøkkenet og stuen til terrassen. Her kan du beundre den fantastiske utsikten over både fellesområdene og havet. Meget flotte ferieboliger hvor du kan ha mange særdeles bra opplevelser med familie og venner.

Fellesområdene som er imponerende har store grøntområder med velstelte hager. Området innbyr til kveldsturer for å nyte solnedgangen. Foretrekker du en tur i bassenget så finner du 3 svømmebasseng hvor du kan kjøle deg ned. Liker du boblebad hvor du bare kan slappe av, så finer du også dette på fellesområdet.

NyeLeiligheter
Under byggingPosidonia
Størrelse: 98 m2Soverom: 3
Terrasse: 16 m2Air condition: Installert
Nær stranden: JaHavutsikt: Ja
Nær shopping: JaNær bussforbindelser: Ja
Nær restauranter: JaNær butikker: Ja