Porto Marina V – flotte boliger i moderne stil i Torre de la Horadada.

Porto Marina V er Flotte leiligheter med 3 soverom og 2 bad, i Torre de la Horadada.

Porto Marina V er nye boliger i Torre de la Horadada. Dette er leiligheter med 2- og 3-soverom, 2 bad og varierer i størrelse fra 66 m2 til 81 m2. Du kan velge mellom leiligheter i første etasje med en privat hage eller leiligheter i andre etasje med store takterrasser fra 72 m2 til 73 m2.

Eiendommene leveres med hvitevarer, gulvvarme på bad, kjøkken og stue, dusjskjerm, elektriske persienner, innendørs og utendørs ledet belysning inkludert i prisen. Disse vakre boligene kombinerer moderne stil med natursteinsvegger.

Torre de la Horadada er en liten kystby med alle nødvendige fasiliteter.

I midten av komplekset finner du et nydelig fellesområde med svømmebasseng og boblebad. Komplekset ligger kun en kort spasertur fra den vakre marinaen i Torre de la Horadada. Torre de la Horadada er en liten kystby, men med alle nødvendige fasiliteter, som supermarkeder, medisinsk senter og to hovedtorg, «Pueblo Latino» og «The Square», hvor du finner et stort utvalg av restauranter og barer. Landsbyen tar navn fra det imponerende vakttårnet som ble bygget helt tilbake i 1591.

Entusiaster kan nyte dykking og snorkling langs Torre’s kyst som er full av sjøliv. Langs kysten finner du flotte sandstrender kombinert med små bergformasjoner full av marint mangfold. Strendene er kjent for sin fine sand og krystallklart vann. Et besøke Torre de la Horadada gir deg en følelse av å være en del av det spanske samfunnet. Dette stedet er veldig populært blant den spanske befolkningen, og mange familier fra andre deler av Spania, hovedsakelig Madrid og Murcia, har sin sommerbolig her. Dette er et området som også begynner å bli veldig populært for Skandinaver.

Pris fra: €224,000

Nye – ferdig bygetLeiligheter
Størrelse: 79 m2Porto Marina V
Soverom: 3Bad: 2
Terrasse 1: 23 m2Terrasse 2: 18 m2
Air condition: Pre installertHvitevarer: Ja
Garasje: Parkering på tomtenFelles basseng: Ja
Nær stranden: JaNær butikker: Ja