Panorama Mar – fantastiske leiligheter i frontlinje mot Middelhavet

Alle leilighetene i Panorama Mar sin første fase er sørvendt, og har god størrelse på terrassen samt en unik utsikt over Middelhavet. Komplekset har også direkte tilgang til strandpromenaden.

Panorama Mar er et nytt leilighetskompleks som ligger i frontlinje mot Middelhavets strandpromenade i Punta Prima. Leilighetene har en spektakulær utsikt over havet og stranden, og har kanskje den beste beliggenheten i Torrevieja og Costa Blanca sør.

Panorama Mar består av 4 blokker med i alt 185 leiligheter. Alle med direkte havutsikt. Anlegget har felles have- og svømmebasseng, 3 svømmebasseng, jaquzzi og Multi-sportsbane. Panorama Mar kommer med en privat underjordisk parkering, bod, air-condition og varmekabler på badene til alle leilighetene.

Leilighetene:

1 etasje
Leilighetene i første etasje har 2- og 3-soverom, alle med 2 bad. Hjørneleilighetene har 3-soverom. Alle leilighetene i første etasje har i tillegg til terrassene også en mindre have. Dette gir et samlet have- og terrasseareal på mellom 78 m2 og 175 m2.

Toppleiligheter:
Penthouse leilighetene er alle med 3-soverom og 2 bad, og er på mellom 106 m2 – 128 m2, i tillegg til terrasse fra 34 m2 – 54 m2.

1 til 8 etasje:
De mellomste etasjer består av 2- og 3-soveroms leiligheter – alle med 2 bad. Hjørne leilighetene har 3-soverom. Alle leilighetene har sørvendt terrasse, mens 3-soveroms leilighetene også har en mindre nordvendt terrasse.
2-soveroms leilighetene er mellom 79 m2 og 82 m2 i tillegg til terrasser på 17 m2 – 26 m2. 3-soveroms leilighetene er på 116 m2 pluss terrasser på 38 m2.

Alle leilighetene i første fase er sørvendt, og har god størrelse på terrassen samt en unik utsikt over Middelhavet. Leilighetene er designet for komfort og bekvemmelighet, og er bygget med god kvalitet. Komplekset har også direkte tilgang til strandpromenaden. Området får et privat innegjerdet boligkompleks med overvåking, og utmerker seg for sine gode fellesområder. Her finner man også et barnebasseng og en lekeplass, i tillegg til 3 svømmebassenger og et boblebad..
Punta Prima ligger bare 5 km fra Torrevieja, og utmerker seg med sin gode bussforbindelse- og infrastruktur med bare 30 minutter til Alicante flyplass.

Kun 10 km unna finner du golfbanene Villamartin, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas og Lo Romero som er 18-hulls golfbaner. Shopping finner du også i nærheten, kjøpesentrene La Zenia og Habaneras er store og populære kjøpesentre.

Pris fra: €349,000

Nye Leiligheter
BebygdPanorama Mar
Størrelse: 109 m2Terrasse: 33 m2
Soverom: 3Bad : 2
Air condition: JaGarasje: JA
Felles basseng: JaNær stranden: Ja
Havutsikt: JaNær butikker: Ja
Nær bussforbindelse: Ja