Mykonos & Santorini – 3-soveroms villa med basseng i La Marina, Alicante

Mykonos & Santorini har en utmerkede beliggenheten som gjør boligen til et perfekt valg for de som søker etter et rolig miljø, men likevel kort avstand til alle fasiliteter.

Residencial Mykonos & Santorini ligger i La Marina Urbanization, et prestisjefylt område på Costa Blanca, omgitt av natur og svært nær alle fasiliteter. Den utmerkede beliggenheten gjør boligen til et perfekt valg for de som søker etter et rolig miljø.

Boligprosjektet består av 23 eiendommer, 4 tomannsboliger og 19 selvstendige villaer i 2 design på selvstendige tomter med terrasse, parkeringsplass og privat basseng. Mykonos-designet er over 2 plan og har 3 soverom og 3 bad. Husene i Santorini-stil er ett plan og har 3 soverom og 2 bad. Det er muligheten solarium/takterrasse med fantastisk utsikt for 15000€ ekstra på begge eiendommene.

Designet med materialer av høy kvalitet

Alle husene er nøye designet med materialer av høy kvalitet for å tilfredsstille behovene til de mest kresne kundene. Eiendommene har garderober på alle soverommene, forhåndsinstallasjon for luftkondisjonering, elektriske skodder både intern, og ekstern belysning installert.

Eiendommene ligger nær San Fulgencio omgitt av natur og svært nær alle fasiliteter. Kort avstand til de vakre strendene Guardamar del Segura og La Marina. Det er flere mesterskapsgolfbaner i nærheten. Utbyggingens utmerkede beliggenhet gjør boligene til et perfekt valg for de som søker etter et rolig miljø, både for permanent opphold og ferieopphold.

Alicante flyplass kan nås innen en 20-minutters kjøretur.

Fra €299,900 – Santorini-stil (1 plan)
Fra €429,900 – Mykonos-stil
(2 plan)

NyVilla
Størrelse: 109 m2Bygget
Soverom: 3Bad: 2 eller 3
Tomt: 181 m2Air condition: Forhåndsinstallert
Parkering: på tomtBasseng: Privat
Strand: 10 minFlyplass: 20 min

Residencial Mykonos & Santorini