Luksuriøst anlegg på Gran Alacant – 2 eller 3 soverom.

AURA er et nytt og luksuriøs boligkompleks med 2 eller 3 soverom i Gran Alacant med spektakulær utsikt over Carabassi-stranden.

AURA er et nytt luksuriøs boligkompleks bestående av bare 76 enheter med 2 eller 3 soverom, fordelt mellom 2 blokker med spektakulær utsikt over Carabassi-stranden, som har en opphevet beliggenhet bare noen hundre meter fra stranden, alt konstruert med høyeste kvalitet i en lys moderne stil.

Fra de store terrassene kan du nyte sjøutsikt fra de fleste leilighetene.

Alle hjem vil ha parkeringsplass og hvitevarer inkludert i prisen.
Fra de store terrassene kan du nyte sjøutsikt fra de fleste leilighetene. Fellesarealene inkluderer treningsstudio, svømmebasseng med barnebasseng, og boblebad, chillout-område, grillplass og sykkelparkering.

Gran Alacant er et livlig strandsamfunn med supermarkeder, banker, butikker, en bowlingklubb, hundepark, barer, sykkel- og turstier, kafeer, et internasjonalt bibliotek, et ukentlig marked, dykkeakademier og mye mer.

Fra Gran Alacant er det bussforbindelse inn til Alicante, og den nærliggende fiskelandsbyen Santa Pola.

Alicante er den provinsielle hovedstaden med AVE-forbindelsen (høyhastighetstog) til Madrid og Barcelona. I Alicante finner du den flotte marinaen med båter i millionklassen, Casino, universitetet, sykehus, borgen Castillo de Santa Barbara. Er du glad i shopping så finner du et stort utvalg av butikker i Alicante. Mange kjenner El Corte Ingles fra før, i Alicante finner du tre av dem. Det er bussforbindelse inn til Alicante og den nærliggende fiskelandsbyen Santa Pola. I tillegg ligger den historiske byen Elche ikke mer en 15 minutter unna. Elche har en fascinerende romerske og mauriske kulturarv, noe som verd å utforske. Elche FC ligger spiller i La Liga som er Spansk fotballs øverste divisjon. Her kan du oppleve Elche FC møte Real Madrid og Barcelona kun 15 minutter fra døra. Alt ligger ligger utenfor døren, og gjør Gran Alacant til et flott sted å bo eller til å feriere. Gran Alacant har blitt et meget attraktivt sted å ha feriebolig for Nordmenn.

Gran Alacant har en utmerket kommunikasjonsforbindelse, så du kan glemme bilen når du skal til stranden, siden den har en urban linje som forbinder hele området. Den internasjonale flyplassen i Alicante med dusinvis av daglige flyreiser til resten av Spania, Storbritannia og Nord-Europa ligger bare 10 minutters kjøretur unna.

Pris fra € 270.000

NYAURA
Størrelse: 72 m2Terrasse: 34 m2
Soverom: 2Bad: 2
Garasje: Ja, underjordiskAir condition: Installert
Hvitevarer: Inkluder i prisenFelles basseng: ja
Havutsikt: JaNær strand: Ja
Nær butikker: JA

Kart