Iconic – Nye leiligheter med 2 og 3 soverom på Gran Alacant, Alicante

Nydelige 2 og 3 soveroms leiligheter med perfekt beliggenhet i Gran Alacant, Santa Pola.

Besøk Iconic virtuelt: https://my.matterport.com/show/?m=xZjkM9qkBNV&ts=5

Iconic er et nytt boligkompleks med 170 leiligheter i Gran Alacant, med utsikt over Middelhavet og direkte tilgang til den blå flaggstranden i El Carabassi. Leilighetene på 2 og 3 soverom og 2 bad har en god planløsning med en vakker utsikt over havet, stranden, bassenget og nydelige uteområder / fellesområdet.

Disse nye leilighetene er bygget med en meget høy standard og danner en nydelig boligkompleks med basseng, privat underjordisk parkering, bod, hageområder, utendørs treningsanretninger, parkeringsplass for sykler og lekeplass for barn. Urbanisasjonen ligger bare 15 minutters gange fra stranden ved El Carabassi.

Fantastisk utsikt over kysten

Komplekset ligger 100 meter over havet og har en fantastisk utsikt over kysten. Den har også et bredt spekter av tjenester og fasiliteter og forskjellige shoppingområder i nærheten for å tilfredsstille ethvert behov. Området er godt etablert med forskjellige kommersielle områder som tilbyr supermarkeder, restauranter, apotek, banker osv. …

Fra kysten kan du se øya Tabarca, der Berber-pirater søkte tilflukt, og også naturreservatet ved saltmyrene, begge er vakre steder å besøke.

Sandynene i Carabassí, et uberørt og beskyttet område, er også der vi finner hovedstranden i Gran Alacant, en enorm strand med fin gylden sand. Det krystallinske vannet har en nydelig turkis farge. Dette området er veldig populært for å utøve sport som kitesurf eller windsurf. Det er forskjellige skoler som kjører vannsportkurs hele året. Gran Alacant har en perfekt beliggenhet på grunn av sin nærhet til kysten, og det er bare 10 minutter fra flyplassen, 15 kilometer fra byen Alicante og 25 kilometer fra byen Elche, de to hovedbyene i Alicante-provinsen. Kommunikasjonen er utmerket med veien N-332 som forbinder området med andre viktige byer, og fra ditt nye hjem kan du også bruke offentlig transport for å komme deg enkelt rundt.

Forbindelser til AVE togstasjon og Alicante internasjonale flyplass er veldig gode, og fra en av disse kan du reise til enhver destinasjon.

Pris fra: €230,000

NyLeilighet
Bad: 2Soverom: 2 eller 3
Heis: JaAir condition: Ja
Nær stranden: JaFellesbasseng: Ja
Havutsikt: JaGarasje: Ja (under bygget)
Handikapvennlig: JaNær flyplass: Ja
Nær bussforbindelser: JaTurområder: Ja
Nær restauranter: JaNær butikker: Ja