Leiligheter med 2 eller 3 soverom i Santa Pola, Gran Alacant, Alicante, Costa Blanca sør

Flotte leiligheter og rekkehus i den koselige fiskelandsbyen Santa Pola.

Villa Mediterraneo ligger i et sentralt, men rolig område av Santa Pola, nær stranden og supermarkeder og bare en kort spasertur inn til sentrum av den koselige fiskelandsbyen. Leilighetene med 2 og 3 soverom har havutsikt, et felles svømmebasseng, en valgfri garasje og en kort 100 meters spasertur til stranden.

Santa Pola er en kjent fiskelandsby 15 minutter sør for hovedstaden Alicante.

Santa Pola er en kystby omtrent 15 minutter sør for hovedstaden Alicante. Her bor ca 20 000 fastboende, og har alle tjenestene du trenger. Santa Pola som er mest kjent som en fiskelandsby har de siste årene gjort store oppgraderinger av byen og spesielt rundt havneområdet i andre enden av fiskebåthavnen. Dette området har blitt et populært restaurant-område hvor flere av Santa Pola restauranter har etablert seg. Her kan du velge og vrake i gode spisesteder. Et populært og meget vakkert sted å spise samtidig som man kan se de flott fritidsbåtene på havna. Flyplassen ligger bare 10 minutters kjøretur unna, og det er kun 15 minutter inn til Alicante by som er en av de 5-6 største byene i Spania.

Du kan velge mellom leiligheter og rekkehus med 2 eller 3 soverom med store terrasser eller takterrasse. Bebyggelsen ligger rundt felles uteområde med svømmebasseng og utsikt over sjøen.

Pris fra: €242,000

NyLeiligheter og rekkehus
Bad: 2Soverom: 2 eller 3
Nær stranden: JaFelles basseng: Ja
Nær butikker: JaNær restauranter: Ja
Havutsikt: JaMulighet for garasje: Ja
Nær flyplass: JaNær bussforbindelser: Ja

Kart