Nye leiligheter med 2 eller 3 soverom i Arenales del Sol, Gran Alacant, Santa Pola.

Flotte 2 og 3 roms leiligheter nær stranden og flyplassen i Alicante

Arenales Playa 10 er et nytt boligkompleks bare noen få minutters gange fra stranden, og noen få minutter fra Alicante flyplass.

To og tre roms leiligheter har store terrasser designet for din komfort og privatliv i tankene. De romslige boarealene har inkludert air condition. Leiligheten kan tilpasses din stil ift farger og materialvalg uten ekstra kostnader.

Det vil bli bygget et felles svømmebasseng for bare boligeiere i komplekset, boblebad, hageanlegg, terrasse ved bassenget, Jacuzzi og lekeområde, komplett med husker, sklier og dumphuske.

Arenales Playa 10 har en strategisk beliggenhet nær alle de lokale tjenestene du trenger for dagliglivet, inkludert supermarkeder, butikker, restauranter, kafeer, vinbarer, spisesteder for enhver smak, medisinske sentre og apotek. Stranden i Playa de Arenales del Sol ligger bare en kort spasertur unna dørstokken, mindre enn 600 meter, med 7 km kystlinje kan du utforske strendene mellom El Altet og El Carabassí. Det er også kort avstand til naturreservatet Clot de Galvany, med åser, høyder, sanddyner, strender og en salt myr. Opplev den naturlige skjønnheten langs en av turstiene for å oppdage de skjulte perlene.

Hvis du liker golf, ligger det mange golfbaner i nærområdet. Her er noen av dem: Alicante Golf, El Platío Golf, Alenda Golf, Font Del Llop Golf Resort og Golf & Spa Bonalba. På grunn av det brede utvalget og topp kvalitet anleggene, returnerer golfere jevnlig til dette området for å spille og nyte det varme middelhavsklimaet.

Arenales Playa 10 ligger nær byene Alicante, fiskelansbyen Santa Pola og Elche, hvis du vil ha noen utflukter til større byer. Nærheten til den internasjonale flyplassen i Alicante og jernbanestasjonene i Elche og Alicante gjør at du også kan komme deg rundt raskt og enkelt hvis du har lyst til å ta en «ferie i ferien» med en tur til Valencia, Barcelona eller Madrid. 

Pris fra: €210,000

NyLeilighet
Bad: 2Soverom: 2 eller 3
Heis: JaAri condition: Ja
Nær stranden: JaFellesbasseng: Ja
Terrasse: Ja (23 kvm)Garasjeplass: Ja
Nær restauranter: JANær butikker: Ja
Nær flyplass: JaNær bussforbindelse: Ja