Laguna Beach – leiligheter med høy kvalitet i Salinas de Torrevieja.

Nydelige leiligheter med flott beliggenhet i Torrevieja.

Laguna Beach Resort er et kompleks som består av leiligheter der det er lagt vekt på høy kvalitet når det gjelder materialer og konstruksjon. Leilighet med 2 soverom og 2 bad. Første etasje med terrasse, eller i øverste etasje med solarium. Alle har underjordisk parkering.

Nydelige fellesområder med basseng, palmer, chillout-område og barneområde.

I tillegg inneholder komplekset nydelige fellesområder med basseng, palmer, chillout-område og barneområde. Laguna Beach Resort ligger rett foran naturområdet i Salinas de Torrevieja, og gir deg en utrolig utsikt over Laguna Rosa og Middelhavet.

Her finner du alle tjenester; restauranter, supermarkeder, sykehus, golfbaner, gjør at det til et perfekt sted å ha en feriebolig.

Urbanisasjonen ligger i byen Torrevieja, bare 35 minutter fra byen Alicante med den internasjonale flyplassen El Altet og stasjonen for høyhastighetstog, som gjør det enkelt og kunne reise til mange destinasjoner som Madrid og Barcelona, etc.

Dette er et sted som gir deg mange alternativer til å nyte solrike dager med mange aktiviteter med flotte strendene som ligger bare noen minutter området. En god investering i livskvalitet for familien.

Pris: €264,900

Ny – ferdig byggetLeiligheter
Størrelse: 146 m2Laguna Beach
Soverom: 2Bad: 2
Terrasse: 40,5 m2Terrasse (2): 31,4 m2
Air condition: Pre installertGarasje: Underjordisk
Felles basseng: JaSjøutsikt: Ja
Nær butikker: JaNær restauranter: Ja

Kart