Bungalows med 2 og 3 soverom i Pilar de la Horadada

Residencial Benoa Thai er et eksklusivt boligområde designet og for å leve med maksimal komfort i en privilegert beliggenhet omgitt av alle typer tjenester og kun 3 km fra havet.

Nytt boligkompleks i Pilar de la Horadada tilbyr kun 24 Bungelows, ferdigstilt til de høyeste standarder.

Hver eiendom består av to eller tre doble soverom (med garderober), to bad (ett med eget bad), integrert fullt utstyrt kjøkken med frokostbar, romslig stue/spisestue med åpen planløsning som vender ut mot en terrasse.

Bungelow i første etasje inkluderer privat parkering og terrasser på forsiden/baksiden av eiendommen, mens eiendommene i første etasje inkluderer en tildelt parkeringsplass og privat solarium på taket.

Optimal beliggenhet som garanterer lys og plass i hver av sine hjem.

Boligkomplekset har et utmerket fellesområde med et svømmebasseng med spesialdesign for svømming og et annet for barn. I tillegg danner boligkomplekset en komplett blokk, og har dermed en optimal beliggenhet som garanterer lys og god plass i hver bolig..

Denne utviklingen ligger i en roligere del av Pilar de la Horadada kommune, i en unik enklave hvor du kan nyte de beste strendene, golfbanene og alle tjenester.

Pilar de la Horadada er en veletablert spansk by

Dette er en veletablert spansk by og har et stort utvalg av fasiliteter, inkludert banker, apotek, supermarkeder, butikker, barer og restauranter. Du er også på sykkelavstand fra sandstrendene i Torre de la Horadada og Higuericas. En ny bulevard tar deg direkte til strand, oppholdsrom, sports- og fritidsområde.

Byen har gode forbindelser til riksveien N-332 og motorveien AP-7, kun 50 minutter fra Alicante flyplass (El Altet) og 40 minutter fra Murcia flyplass (Corvera).

Pris: €221.900

Ny boligMaisonette
Størrelse: 87 m2Residencial Benoa Thai
Soverom: 3Baderom: 2
Terrasse: 13 m2Soltak: 81 m2
Air conditioning: JaBasseng: Ja
Nær stranden: JaNær butikker: Ja
Nær restauranter: JaNær strandpromenade: ja