Amara – fantastisk beliggenhet på toppen av Gran Alacant

Amara, er et nytt anlegg med 120 leiligheter på toppen av Gran Alacant, i Cabo de Santa Pola, svært nær naturparken Clot de Galvany, og kort avstand til strendene i Carabassí.

Leilighetene med 2 og 3 soverom og 2 bad har en moderne designet planløsning, og har en vakker utsikt over fellesområdene, naturmiljøet eller havet, og selvfølgelig bassenget. Disse nye leilighetene er bygget med en meget høy standard og danner et nydelig boligområde med bassenger, privat underjordisk parkering, bod, hageområder og et lekeområde for barn. De naturlige omgivelsene har en fantastisk beliggenhet mellom byene El Altet og Santa Pola. De fantastiske sanddynene ved strendene gjør de nye Amara-leilighetene til et av de beste valgene om du ønsker å kjøpe bolig på Costa Blanca.

Utbyggingen er bygget ca 100 meter over havet, og har enestående utsikt over kysten, den har også et bredt spekter av tjenester og fasiliteter. I tillegg finnes det flere shoppingområder i nærheten for å tilfredsstille ethvert behov. Fra kystlinjen kan du se Sjørøverøya Tabarca, piratenes eldgamle tilfluktssted, og naturreservatet ved saltmyrene. Dette er populære steder å besøke når man er på Costa blaca.

Gran Alacant mellom Santa Pola-fjellene og stranden ved Carabassí.

Gran Alacant ligger i Cabo de Santa Pola, et grønt område, mellom Santa Pola-fjellene og stranden ved Carabassí. Sanddynene i Carabassí, et uberørt og beskyttet område, som også er hovedstranden i Gran Alacant. en utrolig flott strand med fin gyllen sand, det krystalliske vannet har en nydelig turkis farge. Carabassi ligger sør for byen Alicante, mellom El Altet (flyplassen) og Santa Pola, og har alle fasiliteter og tjenester som dekker dine daglige behov. Det er god kommunikasjonen med kystveien N-332 som binder området sammen med andre viktige byer. Gran Alacant har utmerket offentlig transport for å komme seg rundt komfortabelt.

Gran Alacant har en fantastisk beliggenhet med sin nærhet til kysten, og bare 10 minutter til flyplassen, i tillegg er det bare 15 kilometer Alicante by og 25 kilometer fra byen Elche. Dette er de to hovedbyene i Alicante-provinsen. Er du fotballinteressert så kan vi også nevne at Elche CF spiller i La Liga. Så mulighetene for å oppleve de store fotballstjernene i den spanske La Liga kan du gjøre i Elche. Forbindelser til AVE-togstasjonen og Alicante internasjonale flyplass er veldig gode, og fra begge disse kan du reise til alle destinasjoner. Perfekt om du skal ta en «ferie i ferien» med en tur til Bercelona eller Madrid.

Alicante, ved kysten av Middelhavet, er et av de beste stedene å bo i Spania

Alicante, ved kysten av Middelhavet, er et av de beste stedene å bo i Spania; perfekt for å nyte det flotte klimaet og den rike gastronomien som preger østkysten. Alicante-provinsen har alt du trenger for å bli en livsnyter: solskinn, strender, natur, gastronomi, utmerket kommunikasjonsnettverk og god infrastruktur.

Med Amara sin lokasjon på Gran Alacant så har du gangavstand til alle typer tjenester, som restauranter, barer, butikk, apotek og et godt utbygd kulturtilbud. Men det kanskje flest setter pris på er den lange strandpromenaden i en allé av palmer, med utsikt over sanddyner og den vakre stranden ved Middelhavet. Du skal lete lenge etter er et bedre sted å god tur, eller å trimme i et rikt miljø omkranset av palmer, hav og utsikt mot fjell.

Ta kontakt med oss i Spaniaboligen så kan vi fortelle deg mer om Amara, og området boligene ligger i. Vi har flere boliger i samme området!

Se flere boliger her

Pris fra: €230,000

NyeAmara – Leiligheter
Størrelse: 85 m2Terrasse: 17 m2
Soverom: 3 Bad: 2
Heis: jaGarasje: Underjordisk
Air condition: JaNær havet: Ja
Felles basseng: JaNær butikker: Ja
Nær restauranter: Ja