Villa Allegra – Villa med 3 soverom og basseng i Ciudad Quesada

Nye Allegra-villaer som ligger i urbanisasjonen Doña Pepa Ciudad Quesada. Med en moderne stil vil du nyte denne nydelige villaen med romslige uteområder.

De finnes i to modeller, alt på ett plan eller i to etasjer.

Disse villaene består av stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom og 3 bad, bod, privat parkering og svømmebasseng.

I tillegg inkluderer disse villaene blant annet elektriske persienner i hele huset, lys i garderober og finish av høy kvalitet.

Med alle nødvendige tjenester for hånden: supermarkeder, golfbaner, restauranter, helsesentre, m.m. Kun 10 minutter fra de beste strendene på Costa Blanca og 30 minutter fra Alicante internasjonale lufthavn.

Området Ciudad Quesada ligger mellom Guardamar og Torrevieja og har en kosmopolitisk og vennlig atmosfære. Den har alle fasiliteter du kan ønske deg innen rekkevidde. Butikker, banker, supermarkeder, restauranter og barer er mange, sammen med et badeland. Det er fem golfbaner for spillere på alle nivåer innen en 20-minutters kjøretur, inkludert La Marquesa Golf Club og 2008 PGA Championship-banen på La Finca. Et av høydepunktene i området er fritidssonen til Hotel La Laguna hvor du kan nyte spa- og skjønnhetsbehandlinger uten å måtte være hotellgjest. Det er ukentlige markeder i Quesada, Guardamar, Benijofar, Torrevieja og Rojales.

Pris fra €649.100

Ny VillaAllegra-villaerCiudad Quesada
Størrelse: 153 m2Tomt: 415 m2
Soverom: 3Bad: 3
Terrasse: 73m2Air Condition: Pre installert
Solarium område: 160 m2Privat basseng: Ja
Parkering: På egen tomtNærhet til butikker: Ja
Nærhet til restauranter: JaNærhet til golfbane: Ja
Torrevieja: 10 minAlicante flyplass: 30 min