Alba Salinas, 3-soveroms rekkehus i Rojales

Alba Salinas 2 er et boliprosjekt med 3-soverom i området Rojales, dette er en fantastisk utvikling av rekkehus som har tre soverom, to bad pluss ett gjestebad, beliggende i et etablert boligområde.

Luksuriøst rekkehus

Dette luksuriøse rekkehuset består av en stue/spisestue med terrassedører som leder ut i hagen med mulighet for å legge til et privat basseng, et åpent kjøkken med utstyr som stekeovn, kokeplate, avtrekk, kjøleskap/fryser, vaskemaskin, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Solarium på taket

Hovedsoverommet har gjennomgående garderober og eget bad, og det er ytterligere et gjestebad på dette nivået.
En trapp fører opp til første etasje hvor du finner ytterligere to doble soverom, begge med garderober, et fullt utstyrt bad, det er også mulighet for å legge til et solarium på taket til eiendommen.

Liten spansk landsby full av sjarm

Rojales er en liten spansk landsby som er full av sjarm og karakter og har en rekke lokale fasiliteter, inkludert banker, supermarked, butikker, barer og en rekke restauranter. De større byene Benijofar og Quesada ligger noen få kilometer unna, og Guardamar-stranden ligger kun en 15-minutters kjøretur unna. Alicante flyplass ligger en 40-minutters kjøretur unna.

Pris fra € 282.900

NyAlba Salinas 2 – Rojales (Quesada)
Størelse: 110 m2Terrasse: 18 m2
Soverom: 3Bad: 2+1
Air condition: JaParkering: på egen tomt
Basseng: ValgfrittNærheten av restauranter: Ja
Hvitevarer: JaNærheten av butikker: Ja