Elche FC klar for ny sesong i La Liga

Elche FC Estadio Martinez Valero

For 6 år siden rykket Elche ned fra La Liga på grunn av økonomisk rot i klubben. Det første året etter opprykket var en utfordring for Laget. Nå har de fått 1 år med ny erfaring på det høyeste nivået i Spania, Elche FC og Estadio Martínez Valero er nå klare for å ta nye steg i La Liga når sesongen 2021/2022 setter i gang. Denne sesongen vil nå nye besøksrekorder nå som pandemien snart er over.

Det er ikke bare lokalbefolkningen som gleder seg stort over at Elche er i La Liga. Elche er en by veldig mange nordmenn kjenner til. Elche ligger på Costa Blanca, bare et par mil fra Alicante by. Byen er kanskje best kjent for sin enorme og vakre palmepark, men for de av oss som følger med på fotball så vet vi at Elche også har en meget godt fotballag som har kjempet i fem år for å komme tilbake til La liga. Hele regionen gleder seg til nye storkamper på Estadio Martínez Valero hvor Elche FC skal møte de store stjernene vi oft bare ser på TV. Du har mulighet til å se de spille i «nabolaget». For oss nordmenn som har en feriebolig, eller som leier en feriebolig på Costa Blanca, så er veien kort til å få fantastiske fotballopplevelser i 21/22 sesongen av La Liga.

Heia Elche FC, velkommen til storkamp i nabolaget.

Her kan du bestille billetter til kamper i La liga:
https://www.footballticketnet.com/

Kan være at du også liker dette ...